Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Szandii** kérdése:

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom? :OOO

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel 1 hete járok. és még a szülők nem is tudják....
2011. okt. 14. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy üljenek le veled beszélgetni,és akkor mond el
2011. okt. 14. 19:49
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

1 hetes kapcsolat még csak ismerkedés a másikkal. Főleg 15 évesen. Szerintem még korai a szüleid elé állnod, mert lehet, hogy 1-2 hét múlva vége is lesz. Az meg elég kellemetlen, hogy most beszámolsz egy nagy lámúrról, utána meg, ha rákérdeznek csak annyit mondasz, hogy "Ja, már vége". :)

Szóval, én a helyedben nem kapkodnám el, de te tudod. Ha mégis el akarod mondani, akkor a legelső válaszoló által leírt módszer a legcélszerűbb szerintem. :)

2011. okt. 14. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

Én megmondtam anyáméknak, hogy csak akkor fogják megismerni a barátomat, mikor már a felesége leszek(vagy legalább a menyasszonya). Ismerve anyámat, hogy minden pasiba beleköt ezért döntöttem így.

Persze ez nem így történt. Összejöttem egy sráccal pénteken, szombaton találkoztunk megint, vasárnap reggel annyit mondtam anyámnak, hogy van barátom majd megismered pár hét múlva. De a pár hét múlvából is csak pár nap lett, mert összejövetelünk után egy héttel már nálunk volt vendégségbe ő is meg a húgai is:)

Azóta már a menyasszonya és jövőre a felesége leszek de sok veszekedés és szitkozódás volt még ez a döntés megszületett, mert anyum ott kötött belénk ahol tudott.

de ez van:)

És neked is csak annyit kell mondani: "anyu, apu van barátom majd bemutatom nektek ha komolyabb lesz a dolog." Hidd el megértik:)

2011. okt. 14. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

lehet elejtett szavakkal is.

– készülsz valahová, kislányom?

– moziba megyünk a Janival

és még pár ilyet, és akkor egy idő után leesik nekik :)

2011. okt. 14. 22:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Én anyukámnak mondtam el először és rábíztam hogy közölje apával.Ja és a többiekkel.Akkor 18 voltam.
2011. okt. 18. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
15 évesek vagytok... ühüm. Na szóval, szerintem várj még vele, mert az ilyen korban szövődő "kapcsolat" max 1 hónapig tart. Mellesleg ha már "nagy" vagy, ahhoz, hogy fiúval járj, akkor legyél ahhoz is nagy, hogy otthon elmond, akár milyenek is a szüleid!
2011. okt. 18. 17:55
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Egy hetes kapcsolatot azért én még nem mutatnék be, én a barátomat 8 hónap után hoztam haza, azelőtt is tudták hogy van csak nem éreztem szükségesnek a bemutatást(azóta 2 év 7 hónapja együtt vagyunk). Én a helyedben várnék még.
2011. okt. 18. 18:02
 18/20 anonim ***** válasza:
"Apa/anya, tetszik nekem egy fiú, és én is tetszem neki"
2011. okt. 18. 18:53
 19/20 Ehhh...Norboc válasza:
79%

Ez a 15 évesen max 1 hónapos kapcsolat baromság -.-" mért ne lehetne komoly a dolog? Énis már több, mitn egy éve együtt vagyok a barátnőmmel és nagyon boldogak vagyunk!!!!! Az egy dolog, hogy mindketen sokkal érettebbek vagyunk, mint a korunk (nem ego) de ez nem számít!

13/F

2011. okt. 18. 20:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem hazudjál, apu anyu van egy barátom.Ne izzguljatok elötte volt már vagy 4.:)
2011. okt. 18. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!