Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek? FONTOS

Figyelt kérdés

Kaptam egy szaktanárit, teljesen jogtalanul. Előző órán témazárót írtam fizikából.Következő órán engem hívott ki felelni, ami teljesen jogos. Ezután olyan anyagrészt kérdezett amit a felelésem után vettünk + kérdezte Newton törvényeit amit elkezdtem mondani mert tudtam, de egyből mondta,hogy üljek le, és 1 est adott. Többen feleltünk, volt aki annyit se tudott mint én, és 3 mast meg 4 est kapott. Az óra közben kérdezett tőle valamit, én meg kissé flegmán válaszoltam, azután mondta, hogy menjek vele óra után.( ha nem szólok el is felejti). Mikor elkezdte írni a szaktanárit, öt percig gondolkozott mit írjon be, aztán beírta, hogy NINCS FELSZERELÉSEM NEM KÉSZÍTEK ÓRAI VÁZLATOT ÉS NEM ODA ILLŐ A VISELKEDÉSEM.Nem merem elmondani a szüleimnek, hiszen úgyse hinnének nekem, hogy nekem van igazam, és biztosan nagyon leszidnának. Tavaly egyik osztálytársam ugyanígy járt UGYANEZZEL a tanárral.Ráadásul anyának holnap mennie kell hozzá fogadóórára( természetesen azt is beírta) Ugyhogy még húzni se tudom az időt!

A Jegyeim nagyon jók, csak ötöseim vannak 16/L Gimnázium

MIT TEGYEK?????

2011. nov. 28. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno a földrajz tanárom volt ilyen, kipécézett magának, és bármit csináltam, 3-asnál jobbat nem kaptam a szóbelikre. Anyuék sosem hittek nekem. Egyszer szerencsém volt, mert úgy osztotta ki a témazárókat, hogy a barátnőmét megkaptam. Amit neki elfogadott, azt nekem áthúzta (egyszavas válasz, vagy jó, vagy nem) és neki 38,5 pontra 5-öst adott, nekem 40-re 4-est. Amikor megkérdeztem, akkor visszakérdezett, hogy mi a gondom ezzel. Hazavittem és nagyon boldogan vágtam le anyu elé a két papírt, hogy nézze meg, hogy igazam volt.

Mindenképp mondd el anyukádnak, hogy mi történt, de azt javaslom, hogy igazgatóhoz ne forduljatok, mert a tanár csak szivatni fog azok után. Legszívesebben én anno a igazgatóig vittem volna a dolgot, de meggondoltam magam, nem hiányzott még 2 év szivatás.

2012. márc. 5. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
November óta nem mondtad el?
2012. márc. 6. 07:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Őszintén mondd el, hogy pontosan hogy volt, de készülj fel, hogy azért ártatlan angyalkának nem fognak kikiáltani, még ha részben hisznek is neked. Igyekezz a jövőben kerülni a konfliktust ezzel a tanárral, illetve ha előfordul hasonló eset, amikor szerinted nem a tudásodnak megfelelő jegyet kapsz, akkor szólj az osztályfőnöknek. Ha nem vagy neki szimpatikus, azt megteheti, hogy minden órán szóban vagy írásban számon kér, feleltet - de azt nem, hogy rosszabb érdemjegyet ad, ha valóban tudod az anyagot.
2012. márc. 6. 07:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Minden fizika tanár hülye? Anno a miénk olyan volt, hogy akiket utált (szerencsére engem nem utált) azoktól folyton olyat kérdezett, amire biztos nem fognak tudni válaszolni, és mikor írta be az egyest, rendesen így csinált, hogy HÖ-Hö-HÖÖÖÖ és minden HÖ-nél így előre tolta fejét. Mint valami komplett idióta..

Amúgy mi lett elmesélted? Gondolom november óta igen. Vagy megint ez a helyzet? Akkor meg csináld azt mint tavaly!

2012. márc. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!