Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
16 évesen vesztettem el a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek még most is, akkor 2 éve voltunk együtt. Anyáék is támogatták, sőt, még anya nődokihoz is eljött velem (fogamzásgátló miatt). A fog.gátlót rendesen szedtem, szüneteket betartva, nem vol tolyan, hogy egyszer is rosszul vettem volna be. De mégis megtörtént a baj. Csak nemtudom, hogy mondjam el szüleimnek. Az már biztos, hogy megtartom. Elvetetni nem akarom, ha úgy adódik inkább kihordom, és megszülöm (nem vagyunk milliomosok, de természetesen erre telne). Hogy mondjam el a szüleimnek?2012. jan. 3. 18:28
131/139 anonim válasza:
ja és még valami ezt most magyarázd meg másnak hogy a 17 éves az nagykorú
132/139 anonim válasza:
"a másik dolog, hogy egy nőnek nincs joga eldönteni hogy élhet e a babája vagy sem"
Egy nőnek joga van eldönteni, hogy mi történik a testével. Nem inkubátor egy nő, hanem ember. Miért lenne egy sejtpacninak több joga, mint egy felnőtt embernek?
133/139 anonim válasza:
Hol tartasz? Megszültél már? Neme, neve?
134/139 anonim válasza:
azzal a sejtpacni szóval azért nem értek egyet
135/139 anonim válasza:
Hát pedig az nem más, mint egy sejtpacni.
136/139 anonim válasza:
Te is voltál egyszer olyan sejtpacni, sőt, ha van gyereked, ő is volt sejtpacni... Fúj de érzéketlen vagy! Hogy nevethetsz így egy kis életet, egy magzatot?
139/139 anonim válasza:
Azóta biztos megvan a babád, jó lenne tudni, mi van Veletek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!