Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?
sokan azt írják h ne ülj a szüleid nyakára
DE: Ők vállaltak gyereket és tudták hogy mindenben támogatniuk kell
azért Ők a szülei
ha jól olvastam a kérdező még nem felnőttkorú tehát felelősséggel tartoznak érte ami azt is jelenti h ha nagyon félnek h a lányuk terhes lesz akkor ne engedjék el a barátjával stb.
annyira nem értem azokat, akik arról rizsáznak, hogy a lány nem keres, a szülei nyakára szüli, meg hogy élete legszebb éveit fecsérli el a gyerek miatt!!
tegyük fel, ha a ti édesanyátokkal történik mindez, és elvetet titeket, akkor most nem dumálnátok itt a felelősségről meg ki tudja miről! akkor mi lenne? semmi mert ugye hol lennétek? ki tudja...
az a kisbaba, aki most benne növekszik, ki tudja mit fog majd véghezvinni felnőtt emberként, lehet, hogy ő találja fel a rák ellenszerét stb. persze ez szélsőséges eset, de megtörténhet!
nem is olyan régen még ez volt a normális kor a szülésre!!!!!! 20 év felett már vénlánynak számítottak a nők, 30 évesen pedig már egyenesen öregnek! úgyhogy ne rizsázzatok itt, annyira önzőek vagytok!!!!!4
gimi utolsó évében végignézettek velünk egy filmet az abortusztól, és körülbelül az egész osztály rosszul lett a látottaktól! fogalmatok sincs hogy zajlik az abortusz, mi? a magzatot szó szerint cafatokra szedi az a szar, amit feldugnak, és a magzat nem tudom hány hetes korában egyébként már érez, csak ugye még nagyon kicsi. a magzat szó szerint menekül a gép elől, mutatták a filmen, hogy próbál menekülni előle, de ugye nincs kiút, beszippantja a cucc és feldarabolja. elég régen volt már ez, így csak részletekre emlékszem, de mindenki rosszul lett a látottaktól, úgy lesokkolt minket, hogy kezeink-lábaink remegtek óra után...
semelyik embernek nem kívánok ilyen halált!
a másik dolog, hogy egy nőnek nincs joga eldönteni hogy élhet e a babája vagy sem! undorító dolognak tartom, hogy azért vetesse el a babát egy fiatal lány mert még nem élte ki magát!!!!!!!!!!!!
És azt tudod miért nézették veletek azt a filmet? Hogy ne essél teherbe 17 évesen.
Velünk nyolcadikban megnézették.
Persze nekem mindegy én sosem mondtam, hogy vetesse el. Nekem ezt nincs jogom eldönteni és nem is szeretném. Semmi közöm hozzá, csak az előző kommentre szerettem volna reagálni. Nyilván baleseteke pedig mindig vannak, ami a teherbeesését illeti, mert a kérdező mint tudjuk gyógyszert szedett.
" sokan azt írják h ne ülj a szüleid nyakára
DE: Ők vállaltak gyereket és tudták hogy mindenben támogatniuk kell
azért Ők a szülei
ha jól olvastam a kérdező még nem felnőttkorú tehát felelősséggel tartoznak érte ami azt is jelenti h ha nagyon félnek h a lányuk terhes lesz akkor ne engedjék el a barátjával stb.
A válasz 67%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 121/128 01-06 17:14
Na ez is ír ám akkora hülyeséget,végig se gondolja amit leírt..
kezdjük azzal hogy 17 éves lányt már nem lehet úgy megfogni,hogy sosem engedi el a szülő.Ha akar akkor úgyis szexel hiába fogják satuban a szülei.
Írod,hogy a szülők nyakára kell menni,mert ők a felelősek azért mert 17 évesen teherbe esett..Hát ebben nincs igazad.17 évesen már kell hogy legyen annyi értelmi felfogása a lánynak,hogy tudja amit csinál(szex) annak következményei is lehetnek,ezért csakis a 17 éves lány a felelős.
De ha felelősek érte a szülők ,ahogy írod,akkor nekik van joguk megszabni hogy szüljön vagy sem.Hiszen akkor a döntés is az övéké.Ha felelősek akkor mondhatják,hogy állják az abortuszt vagy segítenek felnevelni a nem kívánt unokát..
De tanácsot adni felesleges ha a kérdező döntött.
Én ezért kívánom,hogy egészséges babát hozzon a világra(legalább erre ne legyen gondja,hisz bőven lesz majd)
és kívánom,hogy nem lesse minden hónapban a postás a gyed miatt,hogy mikor hozza már ki.Hogy ne legyen gond hogy mit adjon enni vagy mibe öltöztesse a gyereket..
Kívánom,hogy nyugis éveik legyenek a gyermekével..
előző
sztem te írtál oltári nagy hülyeséget de francot nem érdekel
húú
és megtartják a szülei
wáóó
(idióta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!