Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Én azt gondolom, hogy szép, hogy nem akarod elvetetni, úgy látom, tisztában vagy a nehézségekkel is, minden tiszteletem a tiéd.
Én is gyógyszer mellett estem teherbe, és már évek óta szedtem, szóval nem lehetetlen a dolog, mondom ezt annak, aki szerint nem lehet, ha rendesen szedted. De, lehet. A fiam a bizonyíték. És ami még fontos: az összes orvos, akivel kapcsolatba kerültem, mindenki megnyugtatott, hogy a mai gyógyszerek olyan alacsony hormontartalmúak, hogy nem lesz baja a babának. Mert én nagyon féltem, hogy baja lesz. De igazuk lett, a fiam hál' Istennek makkegészséges :) A kettőnk közötti óriási különbség az, hogy velem ez 30 évesen történt.
Nem lesz egyszerű a szüleidnek feldolgozni, de számomra a leírásodból úgy tűnik, támogatnak, jó a kapcsolatotok, számít nekik a véleményed. Ha kiakadnak, az természetes, hagyj nekik időt, hogy megnyugodjanak, és akkor üljetek le újból, higgadtan megbeszélni!
Sok sikert és boldogságot kívánok! :)
Engem a szüleim anno megtartottak. Anya akkor volt 18, frissen érettségizett, apa meg 21. Anya azt mondta egy veszekedés alkalmával, hogy egyedül csak ő akart engem megtartani, még apa sem. (Mikor ezt megtudtam nagyon szívenütött, mert imádom apukámat.) Gyorsan összeházasodtak, majd jöttem én. A házasságuk a mai napig nem zökkenőmentes, sokszor veszekednek, de nem válnak el. Nagyon rossz úgy élni, hogy mindenki sokkal boldogabb lenne, ha én nem lennék. Tudom, erről nem én tehetek, de akkoris rossz.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy gondold át mégegyszer, hogy megtartod-e. Tudom én, hogy nagy a szerelem, a kisbabák meg cukik, de nagyon rossz úgy felnőni, hogy tudom, ha én nem vagyok, akkor lehet, hogy még lenne ép tányérkészlet a konyhában.
családban is van hasonló történet..
17 évesek voltak mindketten mikor unokatesóm terhes lett,megtartották a babát, össze is házasodtak. az első pár évben a szülőknél éltek, a uncsitesóm közben tanult,előbb érettségi aztán szakma, férje dolgozott.
17. éve élnek boldog házasságban,azóta született még egy kisfiuk.
vannak pozitív példák.ha megtartjátok a babát, remélem a tiétek is ilyen lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!