Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )
Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?2011. dec. 14. 15:05
81/86 anonim válasza:
Gondoltál már arra hogy amit a haverod a baráti italozos társaságnak mond az nem igaz csak sajnáltatja magát meg megjátsza a hőst.
82/86 anonim válasza:
Véleményem szerint az érem egyik oldalát látod csak.
A pasi dolgozik valahol?
83/86 A kérdező kommentje:
Igen dolgozik, gyakran 24 órázik. Ha melóban van, akkor a felesége anyukája ott alszik náluk hogy aznap ő segítsen a feleségének.
2011. dec. 15. 09:34
84/86 anonim válasza:
Azt gondolom a kérdésedről, hogy törődj a saját dolgoddal!! Semmi közöd hozzájuk! Te nem vagy barát, mert egy barát nem teregeti ki a titkokat még egy anonim oldalon sem. Arról pedig fogalmad sincs, hogy a feleség miken ment keresztül és mit miért csinál. Szégyelld magad!
85/86 anonim válasza:
Az őssejtbeültetést nagyon okosan nem vállalta a feleség. Nemcsak hatástalan, de még veszélyes is. Ilyen esetekben nem ér semmit. Most van egy házuk,ahol az a szegény beteg gyerek kint lehet az udvaron,lehet kutyája-cicája,és megúszott egy felesleges kínzássorozatot... Könnyebb megoldás otthagyni a beteg gyerekkel súlytott családot,persze,de az én barátom többé az ilyen nem lenne. Álljon már talpra és ne piáljon, szükség van rá! A feleséget megértem, így gyak. 1 gyerke volt, akinek felnőttként egyedül zúdul a nyakába egy beteg testvér, akart még egyet,és jól tette. Adókedvezmény miatt nem vállalná, többet visz egy gyerek, mint hoz!
86/86 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsóval, és még annyit, hogy az a galád nő nem iszik, nem csalja a párját, hanem otthon van, az, hogy egy ekkora magatehetetlen testet nem tud fürdetni stb., szerintem gondolj bele, te tudnád e egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!