Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becsúszott a 3. gyerek nincs?...

Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )

Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2011. dec. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:
Az asszony nagyon jól kitervelte és felépitette az életét. Ahelyett hogy őssejt beültetésre vitték volna a beteg gyereket, családi házat építettek. A második azért kellett hogy megmutassa, lehet neki egészséges gyereke. A harmadik meg az adókedvezmény miatt. Már többen mondtuk a férjének hogy gondolkodjon már el azon hogy kivel él. Ilyenkor azzal jön hogy ő a gyerekei anyja.
2011. dec. 14. 15:25
 12/86 anonim ***** válasza:
79%
Te ezt gondolod kívülről. Én nem hiszem, hogy csak a pénz miatt szülne. Valószínűleg szeretett volna még egy babát.Ez az ő életük. Amúgy te honnan tudod mikor a legtermékenyebb? Az ő életük, szerintem nem kéne neked ezzel foglalkozni, fröcsög belőled a rosszindulat.
2011. dec. 14. 15:27
 13/86 A kérdező kommentje:
A tények, és a rosszindulat két külön fogalom. Nem kéne összekeverni a két dolgot.
2011. dec. 14. 15:29
 14/86 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy a nő egyszerűen csak babára vágyott, a pasit viszont csak racionális érvekkel lehetett meggyőzni, ezért találta ki az adókedvezményt.
2011. dec. 14. 15:31
 15/86 anonim ***** válasza:
97%

Ez csakis az ő dolgok, igaza van az elöttem szólónak.

Saját életünkkel kéne ehelyett foglalkozni, nem a szomszédéval. ( Szerintem )

2011. dec. 14. 15:32
 16/86 A kérdező kommentje:
A férfi igen összetört amikor megtudta hogy megint terhes a felesége. Az apa ezerszer többet foglalkozik a beteg gyerekkel mint az anya, aki 14 év alatt egyszer kísérte el őket gyógyfoglalkozásra. Azt mondta mit csináljon ő ott? Anya az ilyen?
2011. dec. 14. 15:34
 17/86 anonim ***** válasza:
78%
De miért háborít ez fel téged? Az o életuk, te majd másképp csinálod a dolgokat. Nekem van egy 11 honapos lányom, de szívesen szulnék akár most is. Nem az adokedvezmény miatt.
2011. dec. 14. 15:35
 18/86 A kérdező kommentje:
Annyi közöm van hozzá hogy a férfi a baráti társaságom tagja, és mindannyian látjuk milyen állapotban van. Gyakran elég rendesen be is piál, otthon meg ha elaludt a család, titokban iszik. Úgy gondolom hogy az természetes ha a barátai aggódnak érte. Nekünk egyszer elmondta hogy elválna, de a gyerekek miatt nem. Most meg jött a harmadik gyerek, és foglalkozik velük mert imádja a gyerekeit, de a másik oldalon meg ki van készülve idegileg.
2011. dec. 14. 15:39
 19/86 anonim ***** válasza:
69%

Szerinted annak az anyukát mennyire viseli meg az hogy a lánya betegen született?

Nem láthatsz a dolgok mögé nem élsz velük. ( mennyit sírhat miatta, depresszió... stb.

És akkor is mégis ott van az apa aki segít, és szereti őket, és nem hagyta ott, mert miért is hagyná.

Am meg semmi közünk hozzájuk ahogy szerintem neked is lenne jobb dolgod :)

2011. dec. 14. 15:39
 20/86 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg segíts a barátodnak, ha szüksége van rá. Ne hagyd hogy alkoholista legyen, mert az elég nagy baj egy családnak.
2011. dec. 14. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!