Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becsúszott a 3. gyerek nincs?...

Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )

Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2011. dec. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 A kérdező kommentje:
Habár lehet hogy te egy dühös feleség vagy, és azért reagálsz úgy ahogy. Ezt meg te magad tudod.
2011. dec. 14. 16:18
 42/86 zokniszörny ***** válasza:
100%

Először nem akartam erre írni semmit, mert én sem értettem, hogy miért érdekel ez téged ennyire. De már kezd összeállni a kép, és ezeket ajánlom neked:

Ha a barátja vagy ennek a férfinek, akkor lehet neki tanácsokat adni, segíteni esetleg a beteg gyerek körül, vagy annyit, hogy amikor eljön veletek valahová, foglalkoztok vele, próbáljátok felvidítani, kicsit kizökkenteni a hétköznapokból. Az alkoholproblémára pedig sürgősen kell megoldást találni, ha tudod, hogy iszik, akkor segítened kell neki leszokni. Vagy próbáld meggyőzni arról, hogy csak saját magát teszi tönkre ezzel, és a gyerekein sem segít vele. Mondd meg neki, hogy azzal, hogy az alkoholba menekül, nem lesz sem jobb, sem másabb, és nem oldódik meg semmi. Ezen kívül, ha nem tud elválni a feleségétől, az nem a te gondod, Hanem a saját baja.

Azzal valóban nem segítesz, hogy egy anonim oldalon szapulod a feleségét. Egyébként sem tudhatod, hogy a nő valóban a pénz miatt szüli meg csak a 3. gyereket, mert gondolom nem állt eléd a nő és nem mondta ezt így neked. Az, hogy te így gondolod, egy más téma.

Egy más kérdés: ha a férfi ennyire nem akart gyereket, akkor minek szexelt vele akkor, amikor ilyen nagy volt az esély a teherbeesésre? Olyan nincs, hogy ja, "utóbb kiderült", hogy a párom a naptári módszerrel védekezik! Ha ez így is van, akkor 1. a férfi felelőtlen 2. a kommunikáció köztük egyenlő a nullával. Ugyanis egy gyerek összerakásához a férfi is kell, ő nem csak egy szegény áldozat, akit jól átvert a gonosz feleség. Ha én férfi lennék, és nem akarnék gyereket, akkor nem bíznék ilyen nevetséges módszerekben, és felhúznék egy kotont. Ennyi.

2011. dec. 14. 16:20
 43/86 anonim ***** válasza:
96%
Én meg az olyan embereket gyülölöm,akik képesek más dolgával foglalkozni olyan szinten,mint te,kedves kérdező!ki vagy te,hogy ítélkezz felettük?felnőttek,ők vállaltál neked semmi közöd nincs hozzá hogy miért meg hogy...
2011. dec. 14. 16:22
 44/86 A kérdező kommentje:
Látom ez a téma elég rendesen megosztja az embereket. Köszönök minden választ!
2011. dec. 14. 16:26
 45/86 anonim ***** válasza:
83%
tetszik a férj mi? jó lenne ha nem jött volna az a harmadik baba és akkor még talán el tudtad volna csábítani a feleségétől
2011. dec. 14. 16:28
 46/86 A kérdező kommentje:
Ilyenekre nem reagálok, mert nem érzem úgy hogy kéne. Forrongjatok csak magatokba. :-) Végezetül annyit, hogy nekem írtátok hogy semmi közöm más életéhez, ti meg aztán olyanokat fantáziáltok rólam hogy csak na. Szóval sziasztok, és mégegyszer köszi a válaszokat!
2011. dec. 14. 16:32
 47/86 anonim ***** válasza:
61%

Ilyenekre nem reagálok, mert nem érzem úgy hogy kéne.

hát akkor tetszik a férj és ez a te bajod

2011. dec. 14. 16:37
 48/86 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés nem oszt meg senkit, mindenki úgy gondolja, hogy semmi jogod így szapulni valakit.A másik fele, hogy semmit nem tudsz a nő ellen felhozni. Szült egy beteg gyereket, persze, hogy vágyik mellé egy egészségesnek. Az őssejtről szerintem ne beszélj, mert lövésed sincs, valószínűleg megmondták neki, hogy nem lehet vele segíteni. Vágyott egy házra, családdal ki ne vágyna? A 3. gyereket szerintem azért akarta, mert abban látja örömét, esetleg a kapcsolatát akarja rendbe hozni. Ellenben te aggódsz apukáért, aki piásan a haverokkal tölti el sok idejét panaszkodva. Szerinted a gyerekekre akkor ki vigyáz .Te hallod alkoholista apuka beszámolóját, anyukát is lehet meg kéne hallgatni. Lehet naiv a nő, de nem iszik, csalja stb.
2011. dec. 14. 16:37
 49/86 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy nem értesz a szép szóból. Fantáziálj csak tovább. Lehet te egy bosszús feleség vagy, akit megcsalt a férje? Látod engem nem érdekel az sem ha így van. Úgy gondolom én értelmesen válaszoltam mindenkinek, köztük neked is. Csak magadat hergeled, de ha neked az jó, akkor töltsd ki rajtam. Ha az megnyugtat, akkor nyugodtan.
2011. dec. 14. 16:42
 50/86 A kérdező kommentje:
Persze én nem "szapulhatok" senkit sem, de ti engem nyugodtan gyanusítgathattok. Érdekes felfogásotok van, de sebaj.
2011. dec. 14. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!