Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )
Először nem akartam erre írni semmit, mert én sem értettem, hogy miért érdekel ez téged ennyire. De már kezd összeállni a kép, és ezeket ajánlom neked:
Ha a barátja vagy ennek a férfinek, akkor lehet neki tanácsokat adni, segíteni esetleg a beteg gyerek körül, vagy annyit, hogy amikor eljön veletek valahová, foglalkoztok vele, próbáljátok felvidítani, kicsit kizökkenteni a hétköznapokból. Az alkoholproblémára pedig sürgősen kell megoldást találni, ha tudod, hogy iszik, akkor segítened kell neki leszokni. Vagy próbáld meggyőzni arról, hogy csak saját magát teszi tönkre ezzel, és a gyerekein sem segít vele. Mondd meg neki, hogy azzal, hogy az alkoholba menekül, nem lesz sem jobb, sem másabb, és nem oldódik meg semmi. Ezen kívül, ha nem tud elválni a feleségétől, az nem a te gondod, Hanem a saját baja.
Azzal valóban nem segítesz, hogy egy anonim oldalon szapulod a feleségét. Egyébként sem tudhatod, hogy a nő valóban a pénz miatt szüli meg csak a 3. gyereket, mert gondolom nem állt eléd a nő és nem mondta ezt így neked. Az, hogy te így gondolod, egy más téma.
Egy más kérdés: ha a férfi ennyire nem akart gyereket, akkor minek szexelt vele akkor, amikor ilyen nagy volt az esély a teherbeesésre? Olyan nincs, hogy ja, "utóbb kiderült", hogy a párom a naptári módszerrel védekezik! Ha ez így is van, akkor 1. a férfi felelőtlen 2. a kommunikáció köztük egyenlő a nullával. Ugyanis egy gyerek összerakásához a férfi is kell, ő nem csak egy szegény áldozat, akit jól átvert a gonosz feleség. Ha én férfi lennék, és nem akarnék gyereket, akkor nem bíznék ilyen nevetséges módszerekben, és felhúznék egy kotont. Ennyi.
Ilyenekre nem reagálok, mert nem érzem úgy hogy kéne.
hát akkor tetszik a férj és ez a te bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!