Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becsúszott a 3. gyerek nincs?...

Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )

Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2011. dec. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
93%
Ha aggódsz érte, akkor segítesz neki és nem a feleségét szapulod és biztatod a válásra. Neked az a segítség, hogy szétbomlasszál egy családot? Inkább a piáról beszéljétek le és találjatok egy megoldást. De annyira rosszindulatúan írsz a nőről, hogy nekem is az jön le, mintha féltékeny lennél rá.
2011. dec. 14. 15:59
 32/86 A kérdező kommentje:
82%-os azt gondolsz amit csak akarsz. Nem fogok vitatkozni veled. Bizonygatni meg végképp nem, ugyanis nincs mit. Azt gondolsz amit csak akarsz.
2011. dec. 14. 16:01
 33/86 anonim ***** válasza:
100%

Először is soha ne ítélkezz úgy, hogy egy történetet csak az egyik fél elmondásából ismersz, mert nagyon félre tud vinni az elfogultság.

Azonkívül ha egy háromgyerekes barátodnak tényleg segíteni akarsz, akkor inkább simítani próbáld a családi konfliktusát, ne kiélezd azzal, hogy te is intenzíven szidod vele az asszonyt. Kicsit próbálj belehelyezkedni a nő nézőpontjába is. Neki sem lehet könnyű egy beteg gyerekkel és egy alkoholizáló férjjel.

2011. dec. 14. 16:03
 34/86 A kérdező kommentje:
Nem engedjük annyit inni, de otthon titokban iszik. Egyébként valóban vicces amiket gondoltok. Féltékenység, szerető? Kérlek írjatok még ilyeneket, lesz min nevetnünk. :-)
2011. dec. 14. 16:04
 35/86 anonim ***** válasza:
100%
Erre van egy ősi dakota közmondás: "Egy nő élete során két dologért bármit megtesz: azért, hogy ne legyen gyereke és azért, hogy legyen." Szerintem ez egy olyan közhely, ami 100%-ig igaz. Ha egy nő gyereket akar, akkor az terhes lesz. Ahhoz pedig, hogy egy nő miért akar vagy épp nem akar gyereket, a párján kívül nagyjából senkinek semmi köze. Arról, hogy vannak olyan férfiak, akik hagyják, hogy a nejük 42 évesen naptármódszerrel "védekezzen" ahelyett, hogy gumit húzna, nem én tehetek. Az adókedvezmény szerintem elég jó ürügy egy pasinak, aki inkább azt nézi, hogy mi mennyibe kerül, mint az, hogy hű, de nagyon akart még egy babát az asszony. (Akit sokba fog kerülni felnevelni.) Én a nő helyében csak attól tartanék, hogy ne agdj' isten, beteg lesz a baba, illetve 60 éves lesz, mikor leérettségizik. Egyébként meg az ő teste, ő gyereke, ő dolga. 24/L
2011. dec. 14. 16:04
 36/86 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ti viselkedtetek akár tudtotokon kívül is úgy, hogy kívülállónak érezte magát. Nem könnyű egy összeszokott társaságba beilleszkedni, ha nem kap hozzá segítséget az ember.
2011. dec. 14. 16:05
 37/86 anonim ***** válasza:
25%

Ennél a családnál nem kis probléma van

azt nem értem hogy volt már kettő gyerek ráadásul az egyik beteg aki folyamatos ápolásra szorul, minek kellett harmadik

a férj nem is akart harmadikat, a feleség miért akart mégis teherbe esni, ezzel nem azt éri el, hogy jobban összehozza a családot hanem szétmarja

2011. dec. 14. 16:08
 38/86 A kérdező kommentje:
Senki nem fordítja az asszony ellen. Ő elmondja ami vele van, mi meg a véleményünket. Sőt ha tudni szeretnétek, évekkel ezelőtt mi mondtuk neki hogy próbálják rendezni ezt. Ő azt felelte válni akar, beszéltek erről, de a gyerekekkel lett megzsarolva. Sosem faggatjuk, hanem ő beszél nekünk ezekről. Igen, minden bizonnyal van bennünk némi elfogultság is.
2011. dec. 14. 16:09
 39/86 anonim ***** válasza:
95%

"Már többen mondtuk a férjének hogy gondolkodjon már el azon hogy kivel él. Ilyenkor azzal jön hogy ő a gyerekei anyja."

Találd már ki, hogy mit hazudsz. Egy féltékeny nő vagy, aki nagyon rosszindulatú. Gondolom te nagyon szeretnéd, ha a te életeddel foglalkozna valaki ilyen behatóan.Ha segíteni nem tudsz nekik, legalább ne gonoszkodjál.

2011. dec. 14. 16:13
 40/86 A kérdező kommentje:
Miután elmondta ezeket, nem fogjuk azt mondani hogy jó így ez ahogy van. Még jó hogy azt mondjuk gondolkozzon el azon hogy kivel él. Akkor te mit mondanál neki? Ha segítesz hogy mi a helyes, akkor majd aszerint segítünk neki. Köszönöm szépen!
2011. dec. 14. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!