Szerintetek ha "csak becsúszott" egy baba, akkor apukának kisebb a felelőssége vele szemben, mintha tervezett gyerek lett volna?
nálunk csak becsúszott, de apa sírva fakadt örömében, mikor megmutattam a pozitív tesztet! azóta 3 hónapos a kisfiúnk.... imádjuk.
kérdésedre válaszolva: szerintem nem lehet általánosítni, ezt férfije válogatja, ki hogy áll a dologhoz.
személy szerint azt gondolom, semmi esetben sincs kevesebb felelőssége egy apának!!!!!!!!!!! akkor sem, ha tervezet é akkor sem,ha becsúszott. elvégre ő is ott volt, mikor megtörtét a dolog...
a gyerek az gyerek. Szülőkre van szüksége.
Hogy csúszott be??
Megszakítással védekeztünk, ezt ő akarta így. Tisztában volt vele, hogy én nem szedek gyógyszert. Így csúszott be.
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok (nagyon hamar), akkor azt mondta ,hogy én döntsem el, hogy megtartom-e. Nem élünk együtt. De szerintem nem érezheti úgy, hogy "rászedtem", hiszen az első perctől beavattam mindenbe. Terhesség alatt jött is velem az orvoshoz, amikor tudott és a nevére is vette a gyereket, de mióta megszületett a baba elég ritkán érdeklődik és anyagilag nem támogatja, pedig lenne hova tenni a pénzt, egyre több minden kell a babának, de amíg ilyen pici nem tudok dolgozni. Persze ezzel "számolhattam" az elején is, de azért besegíthetne, ha fontos neki a gyereke! Én nem akarok pereskedni, mert úgy érzem, hogy ez megrontaná kettőjük kapcsolatát, és úgy gondolom, hogy az a legfontosabb. Nem tudom, hogy kinyissam-e a szám, vagy ezzel csak rosszat tennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!