Mikortól cseréltétek le a baba ágyneműt rendes gyerek párna paplanra?
Én sosem használtam a megvásárolt gyerek ágyneműt. Mindig felöltöztettem vastag pizsamába, és vastag plüss pléddel takartam be éjszakára, nagyon meleg a lakás. Később meg hálózsákoztunk.
Kispárnát 1,5 évesen kapott, mikor mindig elkunyerálta az enyémet. Nemsokára kinövi már a hálózsákot, úgyhogy áttérünk a paplanra.
Én régebben vettem neki egy játszószőnyeget, olyan mint egy paplan, arra varrtam huzatot, és azzal fogom takarni. Mosható is, ha történne baleset. Kb. 120x90-es méret.
Szia!
A lányom másfél éves, és a hétvégén vettük meg a "nagy"ágyát, és választott hozzá egy ágynemű huzatot is!
Amiben amúgy van egy (felnőtt)paplan méretű huzat és egy 50*60 párna huzat!
Így vettünk neki egy olyan párnát, ott van az ágyában de csak ha játszani fekszik be akkor fekszik rá, amúgy alvás közben nem használja!
De nagyon jó puha a párna, majd ha akarja ráfekszik! :)
Szerintem ez a megoldás lehet Nektek is jó lenne!
Én azt a kis lapos párnát ami a babás ágyneműkhöz van, nem hasz
Bocsi
*tam, mert csak zavarta, de ez most tetszik neki, mégha alvásra nem is használja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!