H&M-ben tényleg nagy árleszállítás van a baba-gyerek ruhákra?
Figyelt kérdés
Ha igen érdemes elmenni??Vett már valaki valamit nagyon jó áron?2011. márc. 31. 13:49
1/2 anonim válasza:
Én hétfön voltam de én nem láttam semmi olyant ami annyire megérné,legallábis nekem.9000ft ról volt átmenet kabi 7000ft-ért.3000ft ért volt rövidnadrág poloval.
2/2 anonim válasza:
Nálunk volt/van akció mindig(Miskolc)Most is vettem a fiamnak egybe 2pizsi,lábfej nélküli,patentos,macis,2különböző,2ezer ft volt a 2együtt.Még sok 2ezres-1500ft-os dolog volt,más pizsik,együttesek,700ft ért felsők,kis dzsekik 3ezer ft-ért,2sapi együtt 990-ért...és még sorolhatnám...én nagyon szeretem,sok mindent vettünk már itt,és nagyon jó minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!