Nálatok nem volt féltékenység abból, hogy a baba/gyerek nagyon anyás, vagy apás?
14 hónapos kislányom annyira anyás...főleg olyan 2 hónapja, de azért előtte is engem részesített előnyben. Persze ez érthető is, hiszen azért én vagyok vele a legtöbbet, de másrészt meg pont azért kellene, hogy jobban örüljön apukának, mert őt meg jóval kevesebbet látja.
Sokszor látom a férjemen, hogy rosszul esik neki, hogy őt sokszor mellőzi a lányunk. Eljátszanak végül is együtt, de csak akkor, ha én nem vagyok velük.
Másnak is rosszul esik ez? Hogyan lehetne ezt a lehető legjobban kezelni, hogy ne érezze "kirekesztve" magát?
Köszönöm előre is a válaszokat.
nekem is ennyi idös a lányom és nálunk változó. most apa a minden. mindig az ö ölébe akar lenni, stb...
de ez 2 hónapja még ellenkezöje volt. apát is szerette játszott vele, de a fenekembe volt, mindig csak anya. szerintem változik.
nekem is a párom olyan rosszul nézett mikor anyás volt. de mondtam neki hogy ez változni fog. hát most meg nagy örömmel van hogy apás lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!