Mért nem ehetek a gyerek elött? én sajna nem, mert ö mindig enni akar, ha eszek, addig ordit, amig adok neki. másnál is van igy? Mit csináljak, már kikészit.
Ja, ez van. Nálunk volt olyan, hogy megetettem, kivettem az etetőszékből, bement szépen játszani a nappaliba. Leültem én is enni. Kijött pár perc múlva, látta, hogy eszem, benyúlt a fiókba, kivett egy villát, és jött enni a tányéromból. Ezen jót mulattunk.
Egyébként egyre inkább próbálom azt, hogy együtt együnk. Amit kézzel, vagy villával lehet enni, azt már eszi egyedül, a kanál még gond. Amíg elszöszmötöl, és is gyorsan megeszem az ebédet, csak néha kell neki segíteni.
Mellesleg ő is szinte egész nap eszik, szerintem kicsi még a gyomruk, nem fér egyszerre sok, majd kinövik. A lányom is ilyen volt, mégsem lett kövér.
20 hónapos kisfiú anyukája.
Nem világos, miért nem tudtok egyszerre enni? Egy falat az ő szájába, egy a sajátodba. Mi így csináljuk a kezdetektől, nem is lehetne máshogy, hiszen az enyém is el szeretne enni előlem mindent. :) 18 hónapos.
Meg aztán már elég nagy, nem próbálkozik egyedül enni? Nem tökéletesen persze, de valahogy csak elmaszatolna vele, addig Te is be tudsz kapni pár falatot.
"Szokok enni"? Szegény gyerek...
Egyetek talán együtt. De gondolom, ha megkívánja a kaját, akkor éhes lehet. Te meg nem adsz neki? Milyen anya vagy te?
Jaj, az nem igaz, hogy azért kéri, mert éhes. Azért kéri, mert kiváncsi, hogy milyen az. Lehet, hogy 1 falat után nem is kell neki. A fiam még a fazékba is bele akar mindig nézni, ha főzök, hogy mi lesz ebédre.
1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!