3 gyerekes anyukák hogy dőlt el hogy jöjjön a harmadik gyerek akartátok vagy becsúszott?
Szia!
öcsém 6 éves, húgom 15 én 19-szerintem jól összeszoktunk:)
Nem lesz ebből baj, sőt a nagyobb gyerekeid olyan korban vannak, h már vigyázni is tudnak a kicsire!
Sok sikert a 3. babához!;)
Nekem a nagy 18, az ikrek 12 évesek, a kicsi 15 hónapos.
Mindegyik nagyok szereti a picit, s egymást is, pedig "csak" féltestvérek.
Soha nem láttam rajtuk, hogy valami miatt zavarná őket a kicsi, se féltékenyek nem voltak rá!
Szia!
Mi már a 3.babát várjuk,5és3év lesz köztük..én ugy gondolom bármilyen életkorban érkezik a 3.gyerek "nevelés" kérdése a dolog!
Vágjatok bele ha szeretnétek még egy gyereket:-))Hajrá!
Szia!
Unokatesóméknál pont ez volt a felállás,mint nálatok, mikor becsúszott a 3. gyerkőc:) Imádták a kistesót és mi is. Vigyáztak rá, gondoskodtak róla, együtt hordtuk délután haza oviból. Nincs ezzel semmi baj:)
Szia kedves Kérdező!:)
Egyáltalán nem éreztük nyűgnek az öcsénket!
Szerettünk vele foglalkozni!
Végülis az igaz, h én jobban kijövök vele mint húgom, de szerintem ez inkább a húgom nehéz természetéből adódik.
Én vagyok a legkiseebb,4-en vagyunk. A 12 év,11 év és 5 év a korkülömbség a tesóim és köztem. Hihetetlen,mennyire össze tartottunk!! Ma is,ha egyikünk bajban van,egyből ugrik a többi. De ha egyikünket öröm éri,mindenki örül! A legnagyobb örült nekem a legjobban,mert 2 öcsi után már nagyon vágyott 1 hugira. Igaz,anyuéknak csak becsúsztam.
Szerintem nem lesz gond, a lányod élvezni fogja,a pesztrálkodást,el fog olvadni. A fiad is biztos nagyon fogja szeretni. Ha jön a kistesó,vond be őket az esti fürdetésbe. Élvezni fogják a fiatalok!!!
Amúgy most én is 2 gyerkőc anyukája vagyok,ők még kicsik,de lehet hamarosan 3-an lesznek... ha addig semmi nem lesz,akkor du. veszem a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!