Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 gyerekes anyukák hogy dőlt...

3 gyerekes anyukák hogy dőlt el hogy jöjjön a harmadik gyerek akartátok vagy becsúszott?

Figyelt kérdés
Én szeretnék harmadikat csak nem tudom hogy mennyire befolyásolná a nagyokat hogy 8 év különbséggel érkezne a pici. a nagy 10 éves(lány) a kicsi 8(fiú) és a picit most tervezzük.Hogy fognak összeszokni?
2010. ápr. 28. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 15 vagyok, nővérem 20, bátyjám 21. :)

De sok olyan osztálytátrsam van, akinek a tesói akár 15 évvel is idősebbek. Nem lesz gond, ők is jól kijönnek .:)

2010. máj. 7. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a bátyám 29, én 26 és az öcsém 18. Szóval 11 és 8 év a korkülönbség. Imádom a "kis taknyost", amikor gyerekek voltunk, akkor is szerettük nagyon.

Bár, nálunk anyukánk elrontotta azzal, hogy mindig ránk tukmálta. Utáltam, hogy nekünk kellett rá vigyázni mindig. A nagy lányod sokat tud majd segíteni a "babázásban", de azért arra vigyázz, hogy ő már nagylány, de ettől még nem ingyen bébiszitter. Hagyj majd neki szabadidőt a barátokra, a saját dolgaira, és akkor biztos nem fogja semmi sem megkeseríteni a testvérséget. :)

2010. máj. 7. 18:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2010. máj. 17. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!