Akinek becsúszott a baba, hogy védekeztetek? És a ciklusban kb hol jártatok? Szerintetek miért csúszott be?
mi úgy gondoltuk,hogy menzesz előtt és után 1-2nappal még nem eshetek teherbe. 4évig működött is.
szerintem azért fogant meg, mert jönni akart már :)
Most arra gondolsz, hogy a saját miként csúszott be vagy a tied ? Terhes vagy most egyáltalán vagy csak félsz tőle ? Kicsit zavaros, vagy már késő van nekem :).
Nálunk azért lett második baba, mert volt egy (!) alkalom, amikor nem használtunk semmit védekezésképpen. A ciklus első felében, közepe felé történt. De ugyebár peteérése mindenkinek máskor lehetséges.
Nem vagyok terhes,6 hónapja szültem:)
Eddig óvszert használtunk,az első előtt,és után,aztán tavaly nyáron semmit,ráuntunk,de nem bántuk ha baba lesz.És lett.Mindkét gyerek a 14.napon fogant védekezés nélkül.
Nekem szép szabályos, pontos ciklusaim voltak, mondtam az uramnak, hogy nekünk találták ki a naptármódszert, ezzel nem lesz gond. 2 hónapig minden oké volt, aztán valami kibillentett a lelki egyensúlyomból és (utólag 99%ig biztos vagyok benne) csúszott a peteérésem. Elég volt az a 2-3 nap is...
Amikor a két vonal ott víritott a teszten, el se mertem hinni, de természetesen örültünk a "nemvárt" sikernek:)
Azóta nem használjuk a naptármódszert :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!