Akinek becsúszott a baba, hogy védekeztetek? És a ciklusban kb hol jártatok? Szerintetek miért csúszott be?
Figyelt kérdés
2 gyerekem van,nem akarok 3.-at.Nagyon nem!!!2011. szept. 15. 22:13
11/30 anonim válasza:
Ciklusom 14-16 napja körül hüvelykúppal védekeztünk. Előtte sem és azóta sem, mert az alatt az egy alkalommal megfogant a kislányunk. :)Nem bánjuk, imádjuk! :D
13/30 anonim válasza:
3ik vagyok. védekeztünk megszakítással, ez nagyon jól működik/működött nálunk, csak ez a hülyeség,hogy menzesz előtt-után 1-2nappal bizti nem lehetek terhes...ja persze. itt a gyümölcse mellettem :)
14/30 anonim válasza:
Ma 22:29!
És akkor még arról nem is hallottál, hogy menzesz alatt is teherbe lehet ám esni! :)) Kicsi rá az esély, de nem kizárt. (ahogy előtte/utána pár nappal is/
15/30 anonim válasza:
erről nem hallottam, de azért menzeszkor nem szeretkeznék inkább.
mindegy, örülök a picinek és így legalább tudom,hogyha tesót tervezünk,mikor kell majd szeretkezni ;-)
16/30 anonim válasza:
Én sem szexelnék akkor, több okból sem, -engem a nődokim homályosított fel, h vannak, akik azt a pár napot használják ki, h na, akkor beztos nem... Hát, de igen:)
17/30 A kérdező kommentje:
Jöhet még!
2011. szept. 15. 22:42
18/30 anonim válasza:
Ciklus 9. napjan megszakitassal hoztuk ossze :D
19/30 anonim válasza:
Szia,nekem olyan a menszeszem,hogy az első két napban nagyon megvan,aztán a harmadik naptól meg csak napközben,éjszaka meg semmi.Na egy ilyen alkalommal mondván,hogy úgy sem lehetek terhes védekezés nélkül szeretkeztünk.Doki elmagyarázta,hogy valószínűleg kettős peteérésem volt,így született az első gyermekünk.Na azóta nem bízok semmit a véletlenre,nem azért mert nem akartuk gyermekünket,hanem,hogy tervezett legyen és a legideálisabb körülmények között várjuk,úgy,mint a másodikat és szeretnénk még egy harmadikat is.
20/30 anonim válasza:
Hüvelykúpot használtam, átmenetileg le kellett állnom a fogamzásgátló tablettáról. Nem voltunk sokszor együtt, és így sem engedtem, hogy bennem élvezzen el.
Most 27 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!