Akinek becsúszott a baba, hogy védekeztetek? És a ciklusban kb hol jártatok? Szerintetek miért csúszott be?
Első baba: na, ő volt az akkorra tervezve.
Második baba: szoptatás és spirál mellett. Egyszer csak anyukám mondja, hogy nem vagy terhes? Ugyanolyan zizi vagy, mint anno. Neki lett igaza, a doki meg csak pislogott, mert a spirál tök jó helyen volt + három-négyhavonta menstruáltam (a szoptatás miatt).
Harmadik baba (még pocakban): Pontos 28 napos ciklusokkal, a ciklus 10. napján megszakítással.
Tévedés ne essék: három babát szerettünk volna mindig is, de egy kicsit jobban széthúzva időben. Majd ha megszületik a pici, akkor a legnagyobb 4, a középső 2,5 éves lesz. Azt hiszem, felköthetem a gatyámat :)
Meg fogom beszélni a dokimmal, hogy ha császár lesz, akkor azonnal, ha pedig hüvelyi szülés lesz, akkor később kössön el. Remélem ez elég lesz, mert nem szeretnénk több babát.
Hogy mivel lehet védekezni? A legjobb, ha nincs szex :)
Az elsőnél 20 éves voltam és fogamzásgátló (Tri-regol) mellett estem teherbe. A baba sajnos nem maradt meg.
Majd azt mondtam, soha többet fogamzásgátló. 24 évesen elszakadt a gumi, azonnal 72órás tabletta vettem be, de terhes maradtam. Mire kezdtük magunkat beleélni, kiderült, hogy nem fejlődött megfelelően... A tesóm spirál mellett lett állapotos a 2. gyerekével. Szóval én nem tudom, mi a jó módszer, ami 100%-os :)
Azóta 2 gyönyörű egészséges gyerekem van.
Gyógyszert (jangee) szedtem...:)
22hkm.:)
Jó olvasgatni, amiket írtok, hogy a legváratlanabb esetekben is állapotba kerülhet az ember.
De nagyon igaz a mondás, hogy amikor szeretnéd és várod, akkor biztos hogy nem sikerül, de amikor nem várod vagy lemondasz róla, akkor toppan be.
No mi az első esetbe tartozunk bele, várjuk a csodát....
Úristen! Én azt hittem, hogy a hüvelykúp + a megszakítás tuti, azt is gondoltam, hogy menzesz alatt nem lehetek terhes, abban meg biztos voltam, hogy gyógyszer mellett, ha pontosan szedem halál biztos hogy nincs baba. Erre itt mindenki felvilágosít, hogy de.
Az anyám mindig is mondta, hogy az a gyerek amelyik megakar születni, az meg is fog. Nem nagyon hittem.
22hetes jangee-s kismami vagyok.
Percre pontosan szedtem minden nap, mégis itt rugdalózik a kisfiam a pocimban:))
Sziasztok!
Nekem nem használt a fogamzásgátló és abba hagytam! Utána gumi és megszakítás mikro melyik volt kényelmesebb! A gyógyszer után volt,hogy 42 napra jött meg azt mondták,lehet peteérésem sincs!
Majd a párom bejelentette babát akar, de nem görcsösen! Mondom oké, amikor kényelmes a sex nem állunk meg hadjuk had menjen!
Nos így is volt menzesz után 5nappal akkor 2 nap szexeltünk,majd mikor már meg kellett volna jönni-e egy héttel előtte.Ezen a 3 nap ment élesbe! 7hetes kismama vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!