Párommal jól megvoltunk, még nem terveztük a babát. Egyszer csak becsúszott.1 hónapos terhes vagyok. Párom totál kiakadt, hogy biztos én nem szedtem a fogamzásgátlót, meg hogy megbeszéltük hogy egyenlőre nincs gyerek?
Világosítsd fel, hogy nincs 100%-os védekezés aztán hagyd el, de gyorsan!!!
Szerintem csak nem akarja a felelőseget, ezért fenyeget. De nem ismerem, így nem tudom mire képes.
Az első terhességem nekem is hirtelen jött, nem készültünk fel rá. A párommal telefonon közöltem, még nem is laktunk együtt. Erre Ő azt mondta, hogy neki akkor most gondolkodnia kell. Nekem is azt kellett tennem. Nem tudom, hogy melyikünk rémült meg jobban. Aztán sajnos a 14. héten meg kellett szakítani a terhességet, mert nem fejlődött rendesen a magzat. Ekkorra viszont már mindketten nagyon szerettük volna a babát.
Ti is emésszétek meg a hírt, néhány nap múlva viszont beszéljetek róla ismét. Ha Ő még mindíg nem akarja a gyereket, de te igen, akkor tarts meg. Még utánna is lesz ideje meggondolni magát. Soknak tűnik az a 9 hónap, de piszok gyorsan eltelik.
Nekem a tiédhez hasonló tapasztalatom csak másodkézből van. (barátnőmék esete) Sajnos nem feltétlenül happy end. Ugyan már három éves a gyermek, és apuka eddig bírta a "ráerőszakolt" felelősséget. Kezdetben nem akarta a babát, és ezt most ismét ki is hangsúlyozta.
Szerintem hagyj neki időt, ha továbbra is ellenséges egyértelmű hogy mit kell tenned.
Azt kérded,nem e lesz rosszabb?
Mi lehet annál rosszabb,mint együtt lenni egy olyan alakkal,aki nem tisztel,képes lenne megölni a babátokat,azt sem nézve,hogy ez neked egy "műtét".Nem foglalkozik a lelki világoddal stb.Szerintem ennél rosszabb semmi nem lehet.
Rengeteg örömöt fog neked okozni az a kis baba,és még amellett is találhatsz valakit,aki tényleg szeretni fog.Számomra nem kérdés mit tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!