Más is érezte így? Még hogy a gyerek öröm és boldogság, egyenlőre nem ezt érzem.
tökéletesen megértelek, ugyan így vagyok én is
Imádom szeretem a gyerekemet, de néha felteszem magamnak a kérdést, hogy jó ötlet volt a gyerekvállalás
az enyém csak két hónapos, de az őrületbe tud kergetni, az ordításával
Dévény torna? Sok sírós gyereknél egyszerűen izomproblémáról van szó.
De próbáld könnyen venni. Nekem 2 áldott jó baba után a harmadik volt hasfájós, sírós. Tudtam,hogy akkor bírom ki, ha nem veszem tudomásul és amiatt pedig végképp nem izgatom magam,hogy mások mit gondolnak. Nem egyszerű,de más megoldás nincs.
Ok nélkül nem sír semelyik gyerek sem. Minden bizonnyal fáj valamije, azt kell kitapasztalni, hogy mije. Barátnőmnek volt ilyen a kisfia, mindig mindenért ordított, mígnem kiderült, hogy a szüléskor eltört kulcscsontja fáj nagyon.
Tedd hasra, hagyd néha egyedül játékokkal. Nem kell minden percben mellette állni. Adj neki cumit, hátha megnyugtatja.
"10:32 Ok nélkül nem sír semelyik gyerek sem."
Hát igen, de mikor megmondták, hogy hasfájós a gyerek, és nem segít egyik "csodaszer" sem, infacol, meg a többi nagyszerű találmány sem, és 8 hónapos koráig hasfájós, mikor a doki is csak azt mondja, hogy ki kell várni, míg kinövi, akkor sokat nem tudsz tenni. Akkor 8 hónapig hallgatod az ordítást. Vagy neked van jobb ötleted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!