Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becsúszott a 3. gyerek nincs?...

Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )

Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2011. dec. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
74%

Igen, be tud csúszni a 3, gyerek. Ha elveteti, Te ordítod rá majd a leghangosabban, hogy gyilkos, ha nem veteti el akkor azt ordítod, hogy szándékos volt.

Nekem a stílusodból, a hangvételedből az jön le, hogy Te vagy a csalódott szerető, aki nem hogy kilépne a férfi életéből, hanem már a külvilágot is bevonva szapulja azt. Nem azt kéne megkérdezned, hogy milyen anya az ilyen, hanem a tükör elé kellene állnod, és meg kellene kérdezned, hogy milyen nő az ilyen.

Fogadd el, hogy három gyerek nem a világ legnagyobb felelőtlensége, hisz nem a 20.-at szülte, ha jól értem. A csalódottságodat meg tedd félre, a szeretődnek még apának kell lennie, így sorry nem Te győztél, hanem a kb 20 éves házasság.

Leírhatod, hogy nagyon mellé lőttem, de előtte gondold át, hogy egy szomszédodról pl, vagy egy családi barátról tudnál-e ilyen vehemensen, ilyen indulatokkal tele frusztráltsággal véleményt alkotni. Ugye nem? Ehhez a stílushoz saját fájdalom kell.

2011. dec. 14. 15:43
 22/86 A kérdező kommentje:
Jó majd akkor vígan nézzük ahogy összeomlik a barátunk. A másik dolog az hogy ha bármilyen beteg is a gyerekem, minden követ megmozgatok, még a lehetetlent is megpróbálom hogy meggyógyuljon, vagy hogy javuljon az állapota. Nem pedig összeomlok és sajnáltatom magam. Megkövezhettek, de én így gondolkodom! Amit a házba öltek pénzt azt akár az őssejt beültetésre is fordíthatták volna. A férfi akarta is, a nő meg azt mondta nincs értelme, kell a ház.
2011. dec. 14. 15:45
 23/86 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 2 nél a pont :)
2011. dec. 14. 15:46
 24/86 A kérdező kommentje:
Nem értem miért annyira hihetetlen a mai világban az, hogy valaki aggódik a barátjáért. Azzal megnevettettél hogy én vagyok a csalódott szerető. Komolyan felvidítottál. Köszönöm!
2011. dec. 14. 15:48
 25/86 anonim ***** válasza:
100%
Általában megmondják, hogy ér e valamit az őssejtbeültetés, lehet megmondták nekik, hogy semmit nem érne, így nem biztos, hogy a pénz miatt nem vitték, nem tudom, honnan veszed, hogy milyen cselekkel esik teherbe.Adókedvezményt, ami megérné, csak akkor kapna, ha apuka nagyon jól keresne.Te nagyon egyoldalúan nézed a dolgokat. Egyébként te írod, hogy apuka iszik, szerinted a nőt ez, hogy érinti. És tényleg ne haragudj, de én nem aggodalmat, hanem utálatot érzek részedről a nő iránt.
2011. dec. 14. 15:49
 26/86 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem segítség, hogy kiírsz gyakorikerdesek.hu ra egy kérdést, az segítség, ha fogod a kezét a házaspárnak, és beszélgetsz velük, és nem viszed itókázni, és amikor már látod, hogy kezd sokat inni kiveszed a poharat a kezéből.

Na az barátság lenne.

2011. dec. 14. 15:49
 27/86 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom, csak az apuka tartozik a baráti körödbe, az anyuka nem.
2011. dec. 14. 15:55
 28/86 A kérdező kommentje:
Nekünk a baráti társaságának nagyon nem jó ezeket látni. Mi összetartó kis társaság vagyunk. Az pedig hogy utálat van bennem ez tény. Az életvidámság is eltünt belőle, rosszkedvű, lehangolt. Ha nagy ritkán eljön velünk valahova, akkor is csak szinte ül egymagában, keveset is beszél. Érdekes hogy szerintetek a mai világban ki van zárva az hogy az emberek, a barátok aggódjanak valakiért, és hogy összetartsanak. Ez tényleg elgondolkodtató.
2011. dec. 14. 15:55
 29/86 anonim ***** válasza:
78%

Örülök, hogy felvidítottalak!

Azonban nehéz megmagyaráznod a gyűlöletet a hangodba, no meg azt is, hogy miért részeges apuka pártját fogod, és miért anyukát gyűlölöd ennyire.

Bocs a feltételezésért, de már nem csak szánalmas a kép amit magadról festettél, hanem egyenesen hazugnak gondollak.

Ha nem is itt az oldalon hazudtál, akkor minden nap hazudsz, amikor az állítólagos jó barátoknak nem mondod el részeges apukaa hűtlenségét. Milyen barátnak akarod beállítani magad, amikor minden szavadból süt a megvetés és a gyűlölet. Azt hiszem ha olyan barátaim lennének mint Te, csak az ellenségeimmel tartanám a kapcsolatot.

2011. dec. 14. 15:58
 30/86 A kérdező kommentje:
Az anyukának mi nem vagyunk megfelelő társaság, ugyanis átlagosak vagyunk, azaz nem ütjük meg az ő anyagi elvárásait. Ez nem vicc, ez komoly. Párszor eljött velünk ő is, de annyira lekezelően és lenézően viselkedett mindenkivel, hogy valóban jobb hogy nem tartozik hozzánk.
2011. dec. 14. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!