Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )
Igen, be tud csúszni a 3, gyerek. Ha elveteti, Te ordítod rá majd a leghangosabban, hogy gyilkos, ha nem veteti el akkor azt ordítod, hogy szándékos volt.
Nekem a stílusodból, a hangvételedből az jön le, hogy Te vagy a csalódott szerető, aki nem hogy kilépne a férfi életéből, hanem már a külvilágot is bevonva szapulja azt. Nem azt kéne megkérdezned, hogy milyen anya az ilyen, hanem a tükör elé kellene állnod, és meg kellene kérdezned, hogy milyen nő az ilyen.
Fogadd el, hogy három gyerek nem a világ legnagyobb felelőtlensége, hisz nem a 20.-at szülte, ha jól értem. A csalódottságodat meg tedd félre, a szeretődnek még apának kell lennie, így sorry nem Te győztél, hanem a kb 20 éves házasság.
Leírhatod, hogy nagyon mellé lőttem, de előtte gondold át, hogy egy szomszédodról pl, vagy egy családi barátról tudnál-e ilyen vehemensen, ilyen indulatokkal tele frusztráltsággal véleményt alkotni. Ugye nem? Ehhez a stílushoz saját fájdalom kell.
Ez nem segítség, hogy kiírsz gyakorikerdesek.hu ra egy kérdést, az segítség, ha fogod a kezét a házaspárnak, és beszélgetsz velük, és nem viszed itókázni, és amikor már látod, hogy kezd sokat inni kiveszed a poharat a kezéből.
Na az barátság lenne.
Örülök, hogy felvidítottalak!
Azonban nehéz megmagyaráznod a gyűlöletet a hangodba, no meg azt is, hogy miért részeges apuka pártját fogod, és miért anyukát gyűlölöd ennyire.
Bocs a feltételezésért, de már nem csak szánalmas a kép amit magadról festettél, hanem egyenesen hazugnak gondollak.
Ha nem is itt az oldalon hazudtál, akkor minden nap hazudsz, amikor az állítólagos jó barátoknak nem mondod el részeges apukaa hűtlenségét. Milyen barátnak akarod beállítani magad, amikor minden szavadból süt a megvetés és a gyűlölet. Azt hiszem ha olyan barátaim lennének mint Te, csak az ellenségeimmel tartanám a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!