Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok, és úgy...

15 éves lány vagyok, és úgy érzem, nem úgy viselkedek anyukámmal, mint amit megérdemel. Hogyan lehetnék jó gyerek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha erre rádöbbentél, akkor már jó gyerek vagy! :)

Most még működnek benned a kamaszkorral járó hormonok.

Talán, ha megtanulsz legalább 5-ig számolni magadban, mielőtt megszólalsz, az sokat segít.

2011. dec. 14. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na, nálam hányszor volt ilyen. Pedig csak jót akar(t)!!!

Most, hogy megszületett a kislányom már előre 'rettegek', hogy én, mint anya mit fogok kapni majd tőle. DE bárhogy is lesz, egy anya akkor is szereti a gyermekét, ha a világ legnagyobb hülyeségét cselekszi és mondja.

Majd pár év múlva ha családod lesz, erre úgyis rá fogsz jönni :)))

Szeresd anyukádat és adj neki mindennap puszit. Hidd el, jól fog esni neki így a kamaszkorod kellős közepén :)))

2011. dec. 14. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó, ha felismered magadban a hibát. Szeretnél változtatni, de azért megy nehezen, mert épp egy olyan korban vagy, amikor már nem is gyerek, de még nem is felnőtt, van saját akaratod, de még vannak tilalmak. Tizen évesen én sokszor utáltam a szüleimet, mindenbe bele szóltak és nem dumálhattam vissza. Idegesítettek a szokásaik, őket idegesítette a zenei ízlésem... szóval szar egy korszak volt:-)))de kinövi az ember.
2011. dec. 14. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez a felismerés nagyon jó jel. mindkettőtöknek könnyebb lesz az élete, ha Te magad is rájössz a hibáidra, és azt magad akarod kijavítani.

az én lányom már harminc felett van, és kétszer bántott meg úgy fiatal korában, hogy utána bocsánatot kért.

csak annyit mondtam, soha életedben ne viselkedj úgy, hogy utána bocsánatot kelljen kérned!!

a bocsánatkérés nagyon kemény dolog, de , ha meg kell tenni tegye meg az ember.

Türelmet és kitartást, szeretetet kívánok mindkettőtöknek:))

-egy nagyi-

2011. dec. 14. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
jó a felismerés:)puszild meg,és kérj bocsánatot és számolj 5ig mielőtt mondanál valamit.
2011. dec. 14. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!