Elengedjem e így?
Van egy 14 éves lányom,pénteken mennének táborozni,az osztállyal,betegeskedik,de ő kikötötte,hogy akar menni,jelenleg hőemelkedéssel küszköd,torokgyulladással.....
A másik,a gyomra nembirja a gyógyszereket,hány tőlük,igy kúpot szoktunk neki adni,vagy ha komoly,akkor injekció....
Ha elengem,visz kúpot,és ott lebukik a többiek előtt,hogy tudja megértetni a többiekkel,hogy miért is van ez? Emiatt sirt mais egy csomót.....
Máris jó uton halad, hogy kiépüljön benne egy kisebbségi komplexus, ezt egy "lebukás" biztos erösitené, de az is ha emiatt nem tudna táborba menni.
Ha semmien oldat, szirup, stb nem áll meg a gyomrában, megoldás lehet az izomba adott algopyrin injekció, ilyen koru cukros gyerekek már maguknak adják az inzulint. Orvosi ellenjavallat kb 100 lenne, de szerintem többet számit, hogy ne egy kis önbizalomhiányos idegcsomó legyen egész életében.
szerintem engedd el.
és mond neki,hogy a kúp kis helyen is elfér,nem fog látszódni.(ha én el tudtam rejteni egy egész doboz betétet...),ne parázzon ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!