Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becsúszott a 3. gyerek nincs?...

Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )

Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2011. dec. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
95%
Ja tapasztalt egy esetet egy férjről, aki iszik és csalja a feleségét és elvárja, hogy mi is szidjuk a nőt, mert a piás, félrejáró férje szerint a pénz miatt szül, ráadásul a kérdező, bár nem ismeri a nőt csak hallomásból, de 100 %-ban tudja mikor termékeny, biztos, hogy nem becsúszott, és galád módon házat akart, miközben meglehetne gyógyítani a gyereket.
2011. dec. 14. 17:39
 72/86 anonim ***** válasza:
5%

Én a kérdező pártján állok.

A barátaimat magam választom, és nem tudnám jó pofával nézni, ahogyan tönkremennek. Ez szörnyű :(

Ha esetleg pszichológushoz vinnétek? Még mielőtt alkoholbeteg lesz.

Te jó isten. Adókedvezmény miatt roncs lesz egy emberből és borul az egész család :(

2011. dec. 14. 17:42
 73/86 anonim ***** válasza:
Én a gyereket sajnálom. Régen rossz ha csak emiatt jön világra. De azt nem bírom aki "mélységesen megvet" másokat. Hogy jönnek emberek ahhoz, hogy mások felett ítélkezzenek, embereket megvessenek. Legyen mindenkinek véleménye, de ne játszon már "istenesdit", még akkor se, ha tényleg helytelen amit a másik tesz.
2011. dec. 14. 17:50
 74/86 anonim ***** válasza:
12%

A megvetés vélemény. Egyet is értek vele.

Nem dönt mások helyett, hanem véleményt alkot egy helyzetről. És ő pont a határon belül van.

Ha felénk fordulna elő ilyesmi, ugyanezt tenném. Ezért vannak a barátok.

2011. dec. 14. 17:55
 75/86 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz képest, hogy válni akart a férj, és csak azért maradt, mert a nő zsarolta, hát mit mondjak, azért azt a gyereket összehozta valahogy, szóval nem olyan rossz a helyzet. A férj meg elég felnőtt, megértem, hogy segíteni akarsz, de ő tudja, mit csinál. A feleség meg ellátja a gyerekeket, és tudod, ha én gyereket akarok, rohadtul nem érdekel, ki mit szól hozzá a baráti társaságból, akkor is megszülöm. Hogy a férjjel hogy rendezte le, az az ő dolguk. A férj meg nézze józan emberi ésszel a kapcsolatukat: van egy felesége, aki mint látjuk ragaszkodik hozzá, van 2 szép gyerek, meg egy ház, a lakhatásuk megoldott, nincs albérlet, stb. Ebben támogassátok inkább, hogy vegye észre a jót az életében.
2011. dec. 14. 18:51
 76/86 anonim ***** válasza:

Kérdező rosszul látod a helyzetet.

Elöször ősejtbeültetés bonyolult, drága dolog ne szajkozd hogy ez csodaszer ami segitene a gyereken mert nem így müködik.

42 évesen nem adókedvezmény miatt szül hanem mert babát akkar mert egyeül érzi magát

mert pl a férje zúgivó alkoholista a barátod de ettől még gyenge jellem aki a piába menekül

az hogy az apa viszi a gyereket tornára nem jellenti hogy az anya nem foglalkozik vele nyilván ő pelenkáza, fürdeti, csinálja vele a leckét... nyilván ő van vele egész nap.

Érzelmi inteligenciád igencsak mélyrepülésben van.

2011. dec. 14. 21:16
 77/86 A kérdező kommentje:
No muszáj korrigálnom a dolgokat. A beteg gyerek ahogy írtam teljesen magatehetetlen. A nő nem bírja már megemelni a 14 éves magatehetetlen lányát, ugyanis gondolhatod milyen nehéz lehet ha meg kell emelni. Ezért az apja fürdeti, eteti, pelenkázza stb. Volt hogy velünk volt a férje, akkor éppen jól érezte magát, és hívta az asszony hogy hazajössz megfürdetni, megetetni, vagy tegyem meg én? Ezt mindenki hallotta, nem csak én. Sőt a férfi kel fel éjjel a beteg gyerekhez, teljes mértékben ő gondozza. Lehet megint nekem esni, de ez van.
2011. dec. 14. 21:39
 78/86 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem meg gusztustalan hogy egy idegen családot a háta mögött beszélsz ki!!

Mi közös Neked ahhoz hogy Ők hogyan élnek? Féltékeny vagy?

De bírom amikor mindenki okosabb a másiknál és a magánéletébe turkál. Rengeteg 3 gyerekes család van, akkor mindenki gondolom az adókedvezmény miatt szül mi?

2011. dec. 14. 21:40
 79/86 A kérdező kommentje:
És még én vagyok a gonosz és a rossz meg a buta... Az utolsó kommentelő nem engem minősít, hanem magát, de az ő véleménye is vélemény, így köszönöm ezt is. :-)
2011. dec. 14. 21:43
 80/86 anonim ***** válasza:
Kérdező a nő már nem tudja emelgetni a pasi meg lelép a haverokkal szórakozni piálni, nőzni mért olyan meglepő hogy a nő haza hívja.
2011. dec. 15. 00:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!