Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )
Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?2011. dec. 14. 15:05
61/86 A kérdező kommentje:
Miért kell nekem a magánéleteteket magyarázni, hogy jó a kapcsolatotok a társaitokkal? Ez meg a ti magánügyetek az hiszem. Csupán úgy nekem estetek hogy féltékeny szerető vagyok stb hogy az már nem volt semmi a részetekről. Nekem 10 éve tartó élettársi kapcsolatom van, és történetesen az élettársam is a baráti társaság tagja, tehát ő is szemtanuja ezeknek, nem csak én. Viszont ha még ezek után is fantáziálgattok, akkor erre nincs mit mondanom.
2011. dec. 14. 17:12
62/86 anonim válasza:
Ha egy férfi nem akar gyereket, húzzon gumit! Ha nem teszi, ne csodálkozzon.
63/86 A kérdező kommentje:
Ez tökéletesen igaz!
2011. dec. 14. 17:16
64/86 anonim válasza:
nekünk is van egy nagy baráti társaságunk, de a magánélet az magán élet az, hogy mi folyik otthon a családban ahhoz nincs köze egy 20 fős baráti társaságnak.
Nem szólunk bele a másik életébe, mert erre rá mehet a barátság. Meghallgatjuk a másikat de nem osztunk tanácsokat.
Te miért akarsz bele avatkozni az ő családi életükbe?
65/86 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy szerető vagy, mégis rögtön az én életemmel jöttél.Tudod nagyon sok ellentmondás van abban, amit írsz és nagyon rosszindulatú. De te tudod, ha ezzel úgy érzed segítesz, hajrá.
66/86 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lennék rosszindulatú. Naív vagyok az biztos, mert feltettem egy kérdést ide, és érdekes reakciókat kaptam. Azt mondjátok nincs közöm más magánéletéhez. Akkor ti miért válaszoltok itt mások magánjellegű gondjaira?
2011. dec. 14. 17:22
67/86 anonim válasza:
Én is ismerek olyan családot, ahol van beteg gyerek, mégsem iszik a férj, inkább mindent megtesz a családért, imádja a beteg gyerekét is.( a beteg gyerek a barátnőm, nem szellemi, hanem testi fogyatékos) És ismerek olyat ahol minden csilli-villi, mégis iszik a férj...így egyáltalán nem biztos, hogy ez itt a baj.
68/86 anonim válasza:
Magadat nevetteted ki azzal hogy ilyen kérdést teszel fel MÁSRÓL,meg azzal is hogy egyszer már elköszöntél tőlünk hogy "sziasztok"de mégis itt vagy,muszáj reagálnod a "mocskolódásunkra"igaz???Primitív vagy és beképzelt is,söprögess az udvarodba!
69/86 anonim válasza:
Nem kéne így leosztani szegényt, ő tapasztalt egy esetet és megkérdezte, hogy nektek mi a véleményetek az ilyen emberekről, akik anyagi okok miatt vállalnak gyereket... Visszafoghatnátok magatokat.
70/86 zokniszörny válasza:
73%-os, ne haragudj, nem fogok nagy sikert aratni nálad, de ajánlok egy értelmező kéziszótárt, hogy megnézhesd a "beképzelt" és "primitív" szavak jelentését, mert a beképzelttel kapcsolatban egészen biztosan képzavarod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!