Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )
Egy idióta elkezdi a hülyeséget, a birkák meg mennek utána.
Azt mondjátok, a kérdező nem láthat bele a család életébe. De ti itt már kijelentettétek, hogy szerelmes, csalódott, szerető... ti beleláttok az ő életébe? Mi van, basszus, nem mennek a brazil sorozatok? Nem aggódhat egy ember a másikért, csak mert más van a lábuk közt?
Már kész tudósként analizáljátok a mondatait, és tényként állítjátok a képzelgéseiteket! Normálisak vagytok?
Az én párom is házas volt, van 3 gyereke. Mikor összejöttünk, akkor már elvált volt. Nem egy másik nő miatt vált el, hanem mert már nem bírták ki egymás mellett az nejével. A nő soha nem dolgozott egy percet sem, a párom tartotta el, mikor kérte, hogy menjen el dolgozni, elvégre a gyerekek már iskolások, akkor inkább gyorsan elintézte, hogy teherbe essen (nem ecsetelném hogyan) és ne kelljen dolgoznia. Közölte, ha dolgozik akkor nem tud a barátnőivel együtt lenni olyan sokat, és ezt nem akarja. Hát a párom el is vált tőle, elege lett. A gyerekeit imádja. Mióta összejött velem, a nő teljesen ki van akadva, múltkor közölte párommal, hogy kár, hogy nem halt meg, akkor több pénzt kapna utána árvaellátás címen. A párom csak annyit mondott neki dec. 2-án, hogy majd 5-6-án tudja adni a gyerektartást, akkor jön meg a pénze.
Hát én az ilyen nőt nem fogom megérteni, sajnálom. Mindig azt nézte, mennyi pénzzel tudja az államot lehúzni a gyerekek után...szánalmas...
én kezdtem el ezt a biztos hogy szereted a férjet
engem különösképpen nem érdekel, hogy szereted-e vagy sem, oké a barátod de az ő családja nem a tied neki kell megoldani és nem a piába menekülni
nekem nagyon jó a kapcsolatom a párommal ha vmi baj van akkor nem a barátokhoz megyünk panaszkodni hanem megbeszéljük egymással
az meg egy nagy baromság, hogy az adókedvezmény miatt szült még egyet hisz nem kap annyit amennyibe kerül egy gyerek
ha meg a férj annyira nem akar gyereket akkor húzzon zacskót a farkára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!