Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Becsúszott a 3. gyerek nincs?...

Becsúszott a 3. gyerek nincs? (! )

Figyelt kérdés
Nem értem miért jönnek azzal az emberek, hogy nem akartam terhes lenni, csak becsúszott a gyerek. Szerintem ez egy nagy hazugság. Ha nem akarok terhes lenni, akkor védekezem ellene. Vagy én, vagy a férfi. Persze az más eset ha kilyukad az óvszer, de az nem túl gyakori. Tehát elvont értelemben nincs olyan hogy becsúszott gyerek. Egyik ismerősöm ezt adagolta be a férjének, hogy megszülhesse a 3. gyerekét. Mint utólag kiderült, a nő a kőkorszaki naptár módszerrel védekezett, és pont azon a napon akart szexelni, amikor a legnagyobb az esély a terhességre. Aztán amikor a férfi nem akarta már ezt a 3. gyereket (nő 42, férfi 44 éves) a nő azt beszélte be a férjének hogy az abortusz gyilkosság, és ha már így alakult, akkor meg kell tartani. Aztán végül kiderült a teljes igazság: az adókedvezmény miatt kellett a nőnek a harmadik gyerek. Személy szerint én mélységesen megvetem az ilyen embereket. Anyagi okok miatt, eszközként gyereket? Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2011. dec. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
29%

Egy idióta elkezdi a hülyeséget, a birkák meg mennek utána.

Azt mondjátok, a kérdező nem láthat bele a család életébe. De ti itt már kijelentettétek, hogy szerelmes, csalódott, szerető... ti beleláttok az ő életébe? Mi van, basszus, nem mennek a brazil sorozatok? Nem aggódhat egy ember a másikért, csak mert más van a lábuk közt?

Már kész tudósként analizáljátok a mondatait, és tényként állítjátok a képzelgéseiteket! Normálisak vagytok?

2011. dec. 14. 16:50
 52/86 zokniszörny ***** válasza:
6%
Igen, az utolsónak egyébként tök igaza van. Ez a csordaszellem jellemző a gyakorin, valaki elkezdi a hülyeséget, a többi meg bekapcsolódik.
2011. dec. 14. 16:52
 53/86 anonim ***** válasza:

Az én párom is házas volt, van 3 gyereke. Mikor összejöttünk, akkor már elvált volt. Nem egy másik nő miatt vált el, hanem mert már nem bírták ki egymás mellett az nejével. A nő soha nem dolgozott egy percet sem, a párom tartotta el, mikor kérte, hogy menjen el dolgozni, elvégre a gyerekek már iskolások, akkor inkább gyorsan elintézte, hogy teherbe essen (nem ecsetelném hogyan) és ne kelljen dolgoznia. Közölte, ha dolgozik akkor nem tud a barátnőivel együtt lenni olyan sokat, és ezt nem akarja. Hát a párom el is vált tőle, elege lett. A gyerekeit imádja. Mióta összejött velem, a nő teljesen ki van akadva, múltkor közölte párommal, hogy kár, hogy nem halt meg, akkor több pénzt kapna utána árvaellátás címen. A párom csak annyit mondott neki dec. 2-án, hogy majd 5-6-án tudja adni a gyerektartást, akkor jön meg a pénze.

Hát én az ilyen nőt nem fogom megérteni, sajnálom. Mindig azt nézte, mennyi pénzzel tudja az államot lehúzni a gyerekek után...szánalmas...

2011. dec. 14. 16:54
 54/86 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megvédesz, de nekem már leesett a tantusz. Akik belém kötöttek azoknak vagy sosem voltak igaz barátaik, vagy elkeseredett, megcsalt, dühös feleségek akik magukra ismertek. Ha így is van, nem őket akartam bántani. Ha meg beletrafáltam és magukra ismertek, és ezért estek nekem, akkor sajnálom őket.
2011. dec. 14. 16:56
 55/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem, képzeld nagyon jó kapcsolatban vagyok a párommal, szerencsére ha baj van, nem piálni megy a haverjaihoz és panaszkodik, hanem közösen megoldjuk. Tudod a rosszindulatú fröcsögésedet majd megértem, ha nevelsz egy alkoholista férj mellett 2 gyereket, akikből az egyik beteg.Sok család megy tönkre beteg gyerek miatt.
2011. dec. 14. 16:59
 56/86 A kérdező kommentje:
Kedves 78%-os. Ha tudni szeretnéd, titokban iszik, amikor már mindenki elaludt, tehát nem az a fajta piás aki elhanyagolja a kötelességét.
2011. dec. 14. 17:01
 57/86 A kérdező kommentje:
A 94%-os válaszoló is hasonlót tapasztalt mint én. Tehát ezek a tények. Vannak ilyen számító nők sajnos.
2011. dec. 14. 17:05
 58/86 anonim ***** válasza:
100%

én kezdtem el ezt a biztos hogy szereted a férjet

engem különösképpen nem érdekel, hogy szereted-e vagy sem, oké a barátod de az ő családja nem a tied neki kell megoldani és nem a piába menekülni

nekem nagyon jó a kapcsolatom a párommal ha vmi baj van akkor nem a barátokhoz megyünk panaszkodni hanem megbeszéljük egymással

az meg egy nagy baromság, hogy az adókedvezmény miatt szült még egyet hisz nem kap annyit amennyibe kerül egy gyerek

ha meg a férj annyira nem akar gyereket akkor húzzon zacskót a farkára

2011. dec. 14. 17:06
 59/86 anonim ***** válasza:
(én vagyok a 94%-os)Igen vannak ilyenek sajna... azért úgy teherbe esni, hogy azt hazudod a férjednek, hogy szeded a gyógyszert, közben meg nem, és teherbe esel azért, hogy ne kelljen elmenned dolgozni, az állam meg a férjed majd eltart...ez nálam kimeríti a számító nő fogalmát.
2011. dec. 14. 17:10
 60/86 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mikor iszik. Van beteg gyereked? Gondolom nincs, ismerős körben van és látom min mennek keresztül. Ott már nem is kicsi, te nem tudod felfogni, de teljesen tönkretehet egy családot.És egyáltalán nem biztos, hogy csak anyuka a hibás, maximum ezt tálalja nektek.Az adókedvezmény pedig el lesz törölve, így hát szerintem nem azért szül, vagy esetleg apukának azt mondta, hogy azért szüli, mert ezt nem hiszem.
2011. dec. 14. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!