Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/177 anonim ***** válasza:
80%

Vannak hidd el, vannak műsorok is ilyen gyerekekről.

Pl: Viasaton ment, és Dadust hívtak hogy segítsen a gyerekén mert rossz volt nagyon.

Szerintem egy életre megbánnád hogyha örökbeadnád.

2011. aug. 27. 12:41
 82/177 anonim ***** válasza:
80%

kezet emel rád a saját gyereked?! te meg tűröd?!

hát nehogy már a nyúl vigye a puskát ... néhány pofon szerintem nem fog neki ártani hát mit képzel magáról az a kis taknyos ő az atyaúristen ..

ha megint kezet emel rád nyugottan pofozd meg és mond neki hogy nem emelhet rád kezet ... utána meg ha csúnyán beszél vagy elszalad ne csinálj semmit ne menj utána hátha magába száll egy kicsit ...

2011. aug. 27. 13:05
 83/177 anonim ***** válasza:
29%

Most nem akarlak megbántani, de ezeket a trágár szavakat biztos nem magától találta ki, nyilván tőled hallhatta vagy a családból valakitől, mindenesetre szép példát mutathatsz neki, ha így beszél 8 évesen!

Nevelés és foglalkozás kérdése, hogy hogy beszél, viselkedik egy gyerek!

2011. aug. 27. 13:11
 84/177 A kérdező kommentje:

Nem ütök meg gyereket.

nem szoktam csúnyán beszélni, de tudod nem napi 24 órát van velem, óvodás is volt, most meg iskolába jár, onnan érdekes dolgokat szednek össze a gyerekek.

2011. aug. 27. 13:15
 85/177 anonim válasza:
87%
Valaki írta itt a megterhelő sportot, neki nagyon igaza volt. Írasd be valamilyen harcművészetre, vannak ott lányok is de ott fegyelmet tanul elhiheted. Még egy próbát megér.
2011. aug. 27. 13:19
 86/177 anonim ***** válasza:
83%

A trágár szavakról csak annyit, hogy mig nem voltak óvodások a gyerekeim, addig nem is hallottak olyat. Aztán elég volt 1-2 hét az oviban, és csúnyábban beszéltek, mint az a bizonyos kocsis.

Szóval abszolút nem biztos, hogy a csúnya beszédről a szülő tehet.

2011. aug. 27. 13:19
 87/177 anonim ***** válasza:
84%

Nem lehet, hogy a lányod érzi rajtad hogy kiborulsz, és tudat alatt ezt élvezi? Így ő irányítja a kapcsolatot. Mennyire vagy következetes?

Tudom, hogy ilyen gyerekkel állati nehéz, annyit ordít, hogy a végén engedek - vagy kiborulok, és jól megverem.

Mennyire tudsz nyugodt, de határozott maradni mellette?

2011. aug. 27. 13:21
 88/177 anonim ***** válasza:
24%
Neveld vallásosan! Mi az, hogy káromolja Istent, te meg NEM SZÓLSZ RÁ? Istent tisztelnie kell, mert akkor téged is fog (atyádat és anyádat tiszteld!), de ha Istent se tiszteli, akkor téged jóhogy nem fog. Istent add neki, nem lenne ennyire elvetemült.
2011. aug. 27. 13:26
 89/177 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, hogy ebbe a dologba bele kéne keverni a vallást. ..
2011. aug. 27. 13:31
 90/177 anonim ***** válasza:
74%

13:05-ös vagyok

persze a gyerek meg üsse/verje nyugodtam az anyját!? te nem kaptál soha annak idején 1-2 'anyai' pofont semmi baja nem lenne tőle elhiheted ;)

amúgy meg a vallásosabb nevelés vagy a kemény sport is jó ötlet lehet

2011. aug. 27. 13:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!