Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/177 anonim ***** válasza:
78%

nekem azt mondogatja a gyerekem, hogy halj meg, utállak, bárcsak rád dőlne a szekrény, nem is a te gyereked vagyok...

A táborból azzal jött haza, hogy a nevelő azt mondta, a gyerekem alattomos, hátba támad másokat...

Jártunk pszichológushoz, váltottunk iskolát, kínonmban már egy látónál is voltam, aki "levette a gyerekről a rossz szellemet". Én voltam családállításon, jártam kineziológushoz, mindenhova, amit csak el tudtok képzelni.

Szóval, esténként csak bőgök.

Biztosan és is hibás vagyok, igyekszem megfejteni, mit csinálok rosszul.

Szerintem a kérdezőnek pihenésre van szüksége. Nincsenek nagyszülők? Apa?

2011. aug. 27. 12:02
 52/177 A kérdező kommentje:
Másnak nyilván apróságok, kezdve onnan, hogy a kezdetektől egyedül nevelem, alvászavarai voltak, a közösségben is gondok voltak vele, soha semmiben nem fogad szót -se kérésre, se könyörgésre, se fenyegetésre, semmire, pedig mindent megpróbáltam- mocskosul beszél velem, az sem érdekli, hogy mások mit szólnak hozzá, agresszív, üt-ver.
2011. aug. 27. 12:02
 53/177 anonim ***** válasza:
63%
Szólj az apjának hogy most kicsit ő a soros :)
2011. aug. 27. 12:03
 54/177 anonim ***** válasza:
88%
Olyan szívesen beszélgetnék ezzel a gyerekkel!!! Komolyan mondom!! Úgy érzem, tudnék segíteni.
2011. aug. 27. 12:05
 55/177 anonim ***** válasza:
63%
Még mindig nem válaszoltál. Mi van az apjával?
2011. aug. 27. 12:06
 56/177 A kérdező kommentje:
Az apja meggondolta magát, soha semmilyen kapcsolat nem volt közte és a gyerekem között.
2011. aug. 27. 12:06
 57/177 anonim ***** válasza:
72%
Ennek a gyereknek egyetlen dolog hiányzik: az APA. Ezt az egyet Te soha nem fogod tudni megadni neki. Nem tudom, mi lett az apjával, miért nem vagytok együtt, de egy gyereknek (pláne fiúnak) kell az apa. Egy rossz apa is jobb, mintha egyáltalán nincs. És ha már nincs, akkor az sem mindegy, hogy hogyan beszélsz neki a nem létező apjáról, mert ő ez alapján fogja kialakítani a képét az apjáról, amire viszont szüksége van. Ha utálattal beszélsz az apjáról, hibáztatod a rossz sorsotokért, azt a gyerek nem tudja feldolgozni. Ha tisztelettel, szeretettel beszélsz róla, mint aki hiányzik, és rossz, hogy nincs, az már feldolgozhatóbb. (Ezt egy pszichológiai kutatás mutatta ki.)
2011. aug. 27. 12:08
 58/177 anonim ***** válasza:
90%
Ez itt a baj! Bár nem találkoztak, de a gyereknek lelki szükséglete az apa. Más idősebb férfi rokonok sincsenek? Nagypapa, keresztapa, akárki...?
2011. aug. 27. 12:09
 59/177 anonim ***** válasza:
79%
En is szivesen beszélgetnék ezzel a gyerekkel, és még àt is venném tõled, hogy pihenjél, dehàt nem otthon élek. Sajnàllak nagyon, de a gyermeket is. Valahogyan szedjétek össze magatokat, nem mehet igy.
2011. aug. 27. 12:10
 60/177 A kérdező kommentje:
Lány és soha nem beszéltem csúnyán az apjáról.
2011. aug. 27. 12:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!