Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?
Bírom, van aki minden problémára a pszichológust ajánlgatja. Egyáltalán nem segít mindig, én is jártam egyhez és ismerek is párat. Az nem segítség, hogy kijelölnek egy héten kétszer egy órát egy bizonyos összegért, és akkor oldódjon meg az összes bajod... hülyeség.
Ebben az esetben pl. egy szerető társ, rokon, barát sokkal többet tud segíteni.
Van úgy, hogy az ember egyedül marad a problémájával, aztán mindjárt a legrosszabb dolgokra gondol. Én is remélem, nem gondolod komolyan, annak a gyereknek szörnyű lenne 8 évesen másik családba kerülni, és még rosszabb állapotba kerülne.
Elég nagy már, üljetek be egy fagyira valahova, és beszéljétek meg, hogy most mindent elölről kezdtek. Te is megpróbálsz türelmesebb lenni, és ő is vegye figyelembe, hogy neked mennyire nehéz így.
Jajj istenem... Én már hányszor örökbe adhattam volna a 6 éves kislányomat :):):) Épp terhes vagyok,és most vagyok a legjobban kibukva,csinál olyanokat,hogy fel tudnám akasztani magam... Azon gondolkodtam épp a múltkor hogy szegény gyerek aki a hasamban van,nem is csodálomnám hogy nem akarna kibújni ehhez a dilinyós családhoz...
Amúgy a szomszédaim örökbefogadáson gondolkoznak,de komolyan... Ha gondolod...
Amúgy ha most dühös is vagy rá előbb utóbb meg fogod bánni amit tettél.
Ha nagyon ki vagy merülve esetleg segíthet ha átmenetileg (pár hétre vagy hónapra) lepasszolod egy rokonnak. Szokatlan megoldásnak tűnhet egy kívülállónak, de tudom miről beszélsz. Én lehet hogy most fogom átvenni a keresztfiamat egy időre, mert kezelhetetlen. Mindenkivel aranyos csak az anyjával nem, ő meg annyira kimerült hogy már nevelni sem tudja. Nálunk rosszul jött ki a dolog mert nyáron az anyagi helyzetünk miatt nem tudtuk átvenni, most meg a suli miatt lenne gond, de ha nem rendeződik a helyzet, akkor jönnie kell, mert az anyukája már intézetbe is beadná.
Tehát ha van olyan aki vigyázna rá akkor add oda, te is pihensz és ő is lenyugszik. Nem vagy rosszabb anya mint bárki más, csak nektek ez most így jött össze. Lesz időd magadra, és arra h átgondold mostantól mit csináljatok másképp. Sok szerencsét!!!! Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!