Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/177 A kérdező kommentje:
Nincs férfi a családban.
2011. aug. 27. 12:11
 62/177 anonim ***** válasza:
90%
Tegyük fel, hogy még ha tényleg nem lenne más megoldás, és örökbe adnád, mennyivel lenne jobb? Nem egy 3 hónapos csecsemő, aki azt hisz, hogy az igazi családja neveli. Ismeri az anyját (talán még az apját is), nem tudná kiverni a fejéből a vér szerinti szülőket. Tényleg a saját gyerekednek akarsz ilyen sorsot? És ha nem fogadná senki örökbe? Elég hülye kifogás, és ráadásul nem is igaz, hogy neki így jobb lenne. Egy alapos beszélgetés, és egy szerető, megértő anya- ettől lenne neki jobb. És elhiszem, megértem, hogy kibírhatatlan, de te is az vagy az ő szemében. A gyerekneveléshez nem elég, hogy ezt szabad, azt nem szabad. Ha valami tilos, akkor érdekes lesz. Ha megmagyarázod, hogy veszélyes, akár azért, mert eltörhet a karod, eleshetsz, vagy akármi, akkor hidd el, hogy meg fogja érteni.
 63/177 anonim ***** válasza:
86%
Örökbeadás nem megoldás, azért ennyire hülye szerintem nem vagy. Sürgősen írasd be cselgáncsra, boxra stb.,Általában jót tesz a kezelhetetlen gyerekeknek. Ott fegyelmet tanul, kiéli az agresszivitását, mozgáshiányát és az edző egyfajta férfi példa is lesz.
 64/177 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi nem láttam, hogy lány, akkor is valami fárasztó sportot keress, ahol fegyelmet is tanulnak.
2011. aug. 27. 12:12
 65/177 anonim ***** válasza:
83%
Hol laktok (legalább egy megyét)? Rokonok, barátok, akik segítenénk, milyen mesze vannak?
2011. aug. 27. 12:13
 66/177 A kérdező kommentje:
Tuja, hogy ha bizonyos dolgot megtesz, akkor baj érheti. Ennek ellenére csinálja, akkor is felmászik pl a kerítésre, ha már többször leesett onnan. Soha nem azt mondtam neki, hogy ne csináld, hanem azt, hogy miért nem lehet.
2011. aug. 27. 12:13
 67/177 A kérdező kommentje:
Bács-kiskun
2011. aug. 27. 12:14
 68/177 anonim ***** válasza:
79%
Ez nagy baj, KELL férfi a családba valahonnan. Valami barátod sincs? Mindenképpen kell a gyereknek valaki, akire felnézhet, aki nem kiszolgálja, aki leereszkedik hozzá, stb...
2011. aug. 27. 12:15
 69/177 anonim ***** válasza:
78%

Annak, aki azt mondja, h a pszichológus nem segít, csak annyit, h a pszichológus nem azért van, h megoldja a gondjaidat. A gondokat neked kell megoldanod, a pszichológus csak terelhet a jó irányba és segit, h rendezd a gondolataid érzéseid. Én is jártam pszishológushoz, két részletben. Eleinte vártam a csodára, de nem jött, otthagytam, megembereltem magam és következő alkalommal sikerült kilábalnom a problémámból, de szükségem volt a beszélgetésekre.

Kérdező, a gyermeked úgy tűnik, h ADHD-ban szenved. [link] Tévedés ne essék, ez nem az egyszerű hiperaktivitás leírása, ez súlyosabb annál.

Nem tudom, h erről az orvosok beszéltek-e neked. Ez a betegség mindenki szerint csak neveltetési probléma pedig nem. Ezt kezelni kell mindenképp. Ha az orvosaid erről nem beszéltek, akkor érdemesebb másikhoz fordulni.

2011. aug. 27. 12:17
 70/177 anonim ***** válasza:
86%
Tanítóbácsi, edző, kórusvezető, pap, kedves nyugdíjas szomszéd, ... ezek mind olyan férfi szerepek, amiket szoktak szeretni a kis gyerekek.
2011. aug. 27. 12:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!