Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?
Annak, aki azt mondja, h a pszichológus nem segít, csak annyit, h a pszichológus nem azért van, h megoldja a gondjaidat. A gondokat neked kell megoldanod, a pszichológus csak terelhet a jó irányba és segit, h rendezd a gondolataid érzéseid. Én is jártam pszishológushoz, két részletben. Eleinte vártam a csodára, de nem jött, otthagytam, megembereltem magam és következő alkalommal sikerült kilábalnom a problémámból, de szükségem volt a beszélgetésekre.
Kérdező, a gyermeked úgy tűnik, h ADHD-ban szenved. [link] Tévedés ne essék, ez nem az egyszerű hiperaktivitás leírása, ez súlyosabb annál.
Nem tudom, h erről az orvosok beszéltek-e neked. Ez a betegség mindenki szerint csak neveltetési probléma pedig nem. Ezt kezelni kell mindenképp. Ha az orvosaid erről nem beszéltek, akkor érdemesebb másikhoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!