Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/177 anonim ***** válasza:
78%

"Ja! a gyerek megüt téged és te hagyod???te nem akarod megütni nehogy féljen tőled?inkább te félsz tőle????hová fog ez még fajulni???"

Oda, hogy majd 8 év múlva bekerül a gyerek a tv-be, hogy leszúrta mit tudom én hány késszúrással az anyját...

2011. aug. 27. 15:32
 112/177 anonim ***** válasza:
73%
Növéremnek 2 fia van őt is kiteszik idegileg,nem bírja már folyamatosan szidja és veri őket,sajnállak téged is nagyon.Próbálj ne idegeskedni nyugtasd magad hogy,azzal nem lesz jobb ha idegeskedsz.Sok Sikert
2011. aug. 27. 15:42
 113/177 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd már a vallásosságot a fenébe!!! Most mit kell erőltetni? Én tudom, milyen az, ha erőltetve, van, és már undorod van tőle, mert katolikus iskolába járnak a gyerekek. Ott szeretnek, és jók a tanárok, meg a gyerekek is normálisak, és sokkal jobbak ott a körülmények, mint az állami suliban. Na de az a sok imádkozás, meg templomba járás. Nem csak őket, de engem is irritál már. Ez a legjobb suli itt a környéken, de mikor már annyira elegük lesz az állandó imádkozásból, meg Jézusozásból, átiratom őket másikba. Már jelöltem is van, de megvárom, mig ők szólnak. Mert egyenlőre bár nem szeretnek imádkozni, a pajtásoknak örülnek. És a tanárok is valahogy jobban tanitanak. Csak ezt a hit dolgot nem kellene eröltetni. Nem is lehet, mert ezt érezni kell. Ha nincs meg benned, akkor hiába imádkozol, meg leszel ott lelkileg. Mikor még nem volt kötelező, akkor időnként magamtól is elmentem templomba, és úgymond elbeszélgettem Istennel. De az mindig magamtól volt, és még jól is esett. De most, minden vasárnap csak az jár a fejemben mise alatt, kész van-e a gyerkőcök leckéje, vagy hova menjünk délután kikapcsolódni, vagy mit főzzek következő szombaton, hogy vasárnap ugye ne kelljen, mert erre az ostoba, és szerintem abszolút felesleges misére kell jönni.
2011. aug. 27. 16:59
 114/177 Tinker Bell ***** válasza:
68%

Nem unod még ezt az Istenezést? Annyira abszurd hülyeségeket tudnak összehordani a katolikusok, hogy az valami elképesztő. Teljesen fanatikusok és nem érzik a realitást.

Kérdező! Nektek segítségre van szükségetek, de egészen biztos, hogy nem a jóistentől!

2011. aug. 27. 17:11
 115/177 anonim ***** válasza:
92%

-Jajj kislányom pakolj össze....

-(ugyanez 500x)

-Jajj kislányom akkor majd én összepakolok....

hát hogy neveled igy arra hogy tartson rendet maga körül?ne csodáld ha nem pakol el,tudja h majd te ugy is megteszed...

2011. aug. 27. 17:30
 116/177 anonim ***** válasza:
28%
Utolsónak: szerintem itt egyáltalán nem a rendrakásról van szó.
2011. aug. 27. 18:05
 117/177 anonim ***** válasza:
86%

Valahogy meg tudom érteni a kérdezőt, mert a testvérem egy időben pont ilyen "gonosz" volt, de szerencsére kinőtte.

Igaz, hogy túlságosan is sok türelem kellett, és odafigyelés.

2011. aug. 27. 18:25
 118/177 anonim ***** válasza:
100%
de emlitette a kérdező a rendrakást is,hogy sokszor akar következetes lenni,elmondja a gyereknek sokszor,de az a vége h ő pakol el mégis,és nem a gyerek.
2011. aug. 27. 18:27
 119/177 A kérdező kommentje:
Persze hogy elpakolok, ha egyszer nem csinálja meg és pl épp indulunk valahová, vagy vendégeket várunk. Nehogy azt mondd, hogy te ott hagynád a felfordulást a szoba közepén
2011. aug. 27. 19:49
 120/177 anonim ***** válasza:
73%
Én otthagynám és a gyerek előtt mondanám a vendégnek, hogy lusta és nem pakol össze. És ez nem megszégyenítés, még mielőtt vallásos barátunk lehord! A lányod majd akkor "felébred" és legközelebb össze fog pakolni ha vendégek jönnek. Hidd el, ez jobb, mint egy pofon vagy megszídás.
2011. aug. 27. 19:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!