Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
 171/177 anonim ***** válasza:
100%
örülök, hogy rendbe jöttek a dolgok. az iskola és város váltás biztos jó ötlet volt - nehéz ott megváltozni ahol csípőből elkönyvelték az embert valaminek.. További sok sikert nektek! :)
2013. júl. 14. 10:07
 172/177 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam, hogy sokat számít a tiszta lap. Köszönjük a jókívánságokat. :)
2013. júl. 14. 14:35
 173/177 anonim válasza:
100%
Szia,azóta eltelt egy jó pár év. Mi újság? Még mindig ugyanolyan jól viselkedik a lányod? Remélem olvasod még ezt a választ,bár nem tudom,mennyi az esély erre. Azért várom a válaszod! Bámulatos,hogy eleinte kiborultál tőle,aztán hirtelen milyen jóra fordult az egész! :-)
2017. ápr. 12. 19:02
 174/177 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm érdeklődésedet, továbbra is jó gyerek. Persze most van kamasz korban, ez azért nem olyan egyszerű, de egy napon se lehet említeni azzal, amilyen volt.
2017. ápr. 13. 19:59
 175/177 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó! Nem akarta állami gondozásba adni, de ha elolvastad volna a válaszokat, akkor tudnád.

Csak kiborult szerencsétlen, aztán mindenki őy szidta.

2017. ápr. 13. 22:24
 176/177 anonim ***** válasza:
72%
én megértem a kérdezőt. szerintem megkértem volna egy férfi ismerősömet, hogy segítsen.
2017. ápr. 14. 00:11
 177/177 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, én (pozitív értelemben) teljesen elcsodálkoztam. 2011-ben írtad ki a kérdést, és még 2017-ben is reagáltál rá, és tök jó, hogy pozitív fejlődési utat mutatott az egész. Azért ez erőt adó :) Én is élek meg mostanában a gyerekemmel nehéz időszakokat (9 éves), és köszönöm, hogy nem hagytad magára ezt a posztot, és kiírtad, mi lett a vége. :) Talán nálunk sincs még veszve minden :)
2021. jan. 15. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!