Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
 151/177 anonim ***** válasza:
66%
miféle kötődés az ahol a gyerek veri az anyját?mi lesz 10 év mulva???láthatjuk a híadóban h baltával szétverte a családot??
2011. szept. 5. 18:37
 152/177 A kérdező kommentje:

A kérdésemre már kaptam választ. Értelmeset, amit hasznosítani is tudtam. A tiédet nem sikerült, értelmetlen választ adtál.

Nem, nem szégyenlem magam a kérdésemért. Azért szégyellném, ha verném. Azért nem, hogy kiborultam. Néhány hozzád hasonló válaszadón kívül mindenki megértette a kérdést...

Elég sok szülővel találkoztam életem során, de te vagy az első, aki jó anyának titulálja magát. Eddig a legmerészebb a " talán nem vagyok annyira rossz szülő" volt, amit valaha is hallottam. Én nem tartottam magam soha jó szülőnek, csak reméltem, hogy nem vagyok borzasztó. Nem vagyok tökéletes és követtem el hibákat -fogok is, mert ember vagyok, nem szent. Biztos jó neked, hogy te hibátlan vagy, de nem irigyellek. Olvass vissza egy kicsit, a gyerekem változik, jó irányba.

2011. szept. 5. 19:46
 153/177 anonim ***** válasza:
43%
3 éve járunk fejlesztésre ember!!! A te gyereked tegnap óta nem produkál és azt hhiszed javul? MIvan? Vettél neki egy tálca kindertojást???
2011. szept. 5. 19:54
 154/177 Tinker Bell ***** válasza:
44%

Na most már aztán fejezzétek be! Nem voltam én sem jó véleménnyel a kérdezőről, de ez már sok amit műveltek vele, egy több mint egy hetes kérdésnél! Ha azt mondja, hogy amióta leültek megbeszélni a dolgokat(mert ez történt, nem pedig egy tálca kindertojás, csak vannak itt akik nem tudnak olvasni, csak ugatni), javul a gyerek viselkedése, ez miért meglepő? Miért mondana valótlant?

Nem is értem egyébként, hogy hogyan gondolhatja bárki is magáról, hogy jó anya??? Majd azt a gyerek megmondja, ha ilyen jellegű kérdésekhez hozzá tud érdemben szólni...

Agyoniskolázottak! Először a saját mocskotokban kellene szétnézni, aztán ha ott rend van, akkor megszólni mást!

2011. szept. 5. 21:10
 155/177 Tinker Bell ***** válasza:
36%
Ja és azért egy autistát és egy neveletlen gyereket még véletlenül se keverj össze! Óriási különbség van a kettő között!
2011. szept. 5. 21:12
 156/177 anonim ***** válasza:
32%
Jah,majd úgy lesz,ahogy te mondod....Te is inkább egyedül nézed még a csingilinget,sem mint a gyerekeddel...ízt hiszem törlöm a listámból a kérdést,mert többet nem szeretnék belétek botlani.
2011. szept. 5. 21:17
 157/177 Tinker Bell ***** válasza:
58%
Kedves Nagyképű anyuci! Jobb is ha törlöd a kérdést, mert nem voltunk a véleményedre kíváncsiak! Nem is értem minek írtál...
2011. szept. 6. 12:46
 158/177 A kérdező kommentje:

Ha vissza olvasol, Kedves Jó Anya, akkor felfedezed, hogy járunk és jártunk is gyermekpszichológushoz és pszichiáterhez is, nem egy hete, hanem több mint egy éve.

Nem vettem neki Kindertojást, bár az is igaz, hogy a jutalmazós módszerrel próbálkozom - pszichiáteri javaslatra, mert tudod felhívtam, miután kiborultam és egyenlőre ezt ajánlotta.

2011. szept. 6. 15:38
 159/177 anonim ***** válasza:
64%

ma 12:46

Ne haragudj, de a válaszaid hasznosságán el kellene gondolkodni.

Látatlanban mondom: a kérdező egy milliószor intelligensebb nálad. Sajnos, te még rosszindulatú is vagy...

2011. szept. 6. 18:34
 160/177 Tinker Bell ***** válasza:
59%
"Kedves" ma 18:34! Inkább ne beszéljünk az intelligenciáról, ugyanis ha nem tűnt volna fel, éppen a kérdezőt védtem meg a különböző gusztustalan megjegyzések után, mert már egy kicsit soknak találtam, hogy mindennek lehordják! Hiába én is rossz véleménnyel voltam róla amíg ki nem fejtette bővebben, hogy mi a probléma!
2011. szept. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!