Hogyan vigasztaljam meg a 2,5 éves gyerekemet, amikor hajnalban elkezd sírni, és nem hagyja abba?
Mondd el neki, hogy nem csak neki szar, hanem neked is, mert ahelyett, hogy aludnál, ott virrasztasz mellette.
Hagyd ahol van, majd alomba sírja magát előbb-utóbb. Ha megszokja, hogy te rögtön ugrasz, akkor terrorizálni fog.
1. válaszadó!
A szavaidban semmi szeretet! Van neked gyereked?
Az meg se fordulna a fejedben, hogy rosszat álmodhat??????
1. vagyok
Van gyerekem, és szeretem.
Próbáltam csak tárgyilagos lenni. A gyerekeknek is meg kell tanulniuk, hogy létezik olyan, hogy "rossz álom". Ez elmúlik, és megy az élet tovább. De ha te rögtön ugrasz, és babusgatod, akkor csak megerősíted abban a hitében, hogy a rossz álom, az valami tragikus dolog.
Nyilván más a helyzet, ha fáj valamije. Akkor ott kell lenni, és megtenni amit lehet.
Ne haragudj, ha bántónak találtad az 1. kommentemet. Nem érzéketlen akartam lenni, csak van egy hülye írónikus stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!