Miért irigykedem annyira a kismamákra, szinte sírni tudnék?
Köszi a válaszokat, örülök, hogy nem csak én vagyok így, már azt hittem baj van velem. Utolsó válaszolónak: szerintem nincs szükséged pszichológusra, egyszerűen anyának születtél és nagyon jó lehet a gyerekednek lenni. Igazi tyúkanyó lehetsz és szerintem ez irigylésre méltó.:-)
Az a baj, hogy egy darabig biztos nem szülhetek, mert anyagilag nagyon megvisel minket ez az egy gyerkőc is / én kerestem jobban és nagyon sok pénz kiesett /, a férjem pedig nem szeretne többet. Ha lesz is nagy lesz a korkülönbség köztük, úgyhogy még nagyon sokáig csak ábrándozhatok a terhességről sajnos...
De jó, hogy ezeket leírtátok! Én meg már azt hittem, hogy megbuggyantam, mert 39 hetes terhes vagyok, és már most az jár a fejemben, hogy mennyire fog hiányozni nekem ez a poci meg minden. Ne értsetek félre, nagyon szeretném már magamhoz ölelni a babámat, de ez az időszak maga volt a csoda, az összes kellemetlenségével együtt.
Örömteli babázást kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!