Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért irigykedem annyira a...

Miért irigykedem annyira a kismamákra, szinte sírni tudnék?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen estem teherbe, 3 évi kezelés után sikerült, amikor végre összejött, olyan volt, mint egy beteljesült álom, mindenki a tenyerén hordozott, csodálatos volt a terhességem, a szülésem, már 9 hónapos a babám, akit imádok, de mindig arra gondolok, hogy milyen jó volt terhesnek lenni. Sokszor olvasgatom a kismamák terhességről, szülésről szóló kérdéseit és mindig azt kívánom, hogy bárcsak a helyükben lennék. Tiszta hülye vagyok...Van így más is ezzel, elmúlik ez az érzés valamikor?
2008. szept. 23. 14:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadónak: én is kentem magam stria elleni krémmel már az 5. héttől ill. minden este zuhanyozás után olajoztam is, mégis tiszta csík lettem. Más kismamáknak olyan szép volt a bőrük, amikor ctg-n voltunk én már szégyeltem felhúzni a pulcsim, mert köldöktől lefelé ujjnyi széles, sűrű, vörös csíkok voltak rajtam. Pedig "csak" 14 kilót híztam, de egyszerűen ilyen gyenge a kötőszövetem. A combom belő felén és kívül is csíkos voltam. Aztán megszületett a lányom, bedurrant a mellem, olyan volt, mint a kő és szépen szétrepedt az is...:-(Nem tudom a Te babád mennyi idős, az én lánykám már 9 hónapos, a lábamon egyátalán nem látszanak a csíkok, a hasamon is szinte teljesen eltünt, csak ilyen gyöngyházszínű halvány vonalak emlékeztetnek rá. A szoptatást 2 hete hagytam abba, a mellem egyenlőre le van eresztve, mint egy kilyukadt lufi, de bízom benne, hogy nem marad így, addig meg marad a push-up melltartó :-). Szóval másnak is tönkre megy a teste, ne gondold, hogy csak veled tolt így ki a természet, de idővel regenerálódni fog, persze nem lesz a régi, de nagyon sokat javul, úgyhogy fel a fejjel. Mindenkinek köszönöm a válaszát, de mostmár biztos vagyok benne, hogy egyszer akarok majd még egy gyerkőcöt!:-)
2008. szept. 24. 07:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is az elkeseredett anyukának írnám, hogy legyen türelmes, minden szépen helyre fog jönni, lehet, hogy teljesen nem tűnnek el a csíkok, de vannak jó módszerek, amikkel kezelni lehet és ha valakit zavar és igényes, az tesz is ellene. De amig szoptatsz, addig meg csak azt nézd, hogy a babinak mi a jó. Ettől még szerintem nyugodtan vállalhattok több kisbabát, majd "helyrejössz"!
2008. szept. 24. 10:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a második babám 4 hónapja született meg.

És hasonló képen érzek, szeretnék ismét terhes lenni...:) Először én is azt hittem, hogy meghülyültem (az első terhességem után, soha többet nem akartam szülni-az nagyon nehéz szülés volt. Csak 9 év múlva mertem ismét babát vállalni).

Ez a terhességem sem volt zökkenőmentes, a szülés is fájt (kinek nem)-de számomra maga a csoda volt. Lehet, hogy csak most nőttem fel hozzá?!

Szeretnék még egy babát (lehet, most megköveznek sokan)-nem most (báár:)) lehet, hogy 5 év múlva. De szeretnék...

Csak nálunk apa teljesen elhatárolódik a 3. gyerektől:(

Így lehet, hogy ez már csak álom marad.

2008. szept. 24. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utosó válaszadónak írom, én ugyanígy vagyok, mint te, engem is mindenki megvet, a szüleim, testvérem, barátok és furcsán néznek mikor azt mondom, hogy szeretnék még egy babát. Nekem is kettő van már, de én ugyanúgy akarom ezt a 3.at, mint az elsőt, vagy a másodikat akartam. Ha nem jönne össze, belehülyülnék. Én úgy vagyok a 3 . babával, mint más az elsővel. Képes lennék bármit megtenni, hogy teherbe essek. Nem is tudok másra gondolni! Csak én attól félek, hogy megszületik a 3., és majd 4.et is akrok, még csak 26 éves vagyok és még annyi időm van , hogy szüljek, de én egyszerre akarom őket, egymás után. Nálam ez már beteges. Legszívesebben állandóan terhes lennék. Meg babáznék.
2008. szept. 24. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!