Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?
én se értem miért lettem lepontozva....
valyon amugy a gyerek kitöl látta h a verekedés megoldás?amit a gyerek megtesz azt az anya fél megtenni???egyre kamuszagubb a kérdés...
"Te annyira hülye vagy,hogy az már fáj...."
Ha nem tetszik a kérdés, ne válaszolj, de amíg én nem hülyézlek le, addig neked sincs jogod hozzá.
"Ügyes vagy,pont,mint a cigányok,gyereket csinálni megy,de nevelni nem sikerül...."
Fajgyűlölő vagy, amit inkább nem is minősítenék, de ha már épp a kisebbséget hoztad fel példának, azért megjegyzem, hogy a magatartásbeli problémákon kívül nincs nevelési problémám. A gyerekem értelmes, intelligens, kitűnő tanuló.
"És gratulálok az elveidhez,ami szerint te sosem ütnéd meg.Sokra mész vele."
Én megfogadtam, hogy soha nem ütöm meg a gyerekemet. Ugyanígy nem adtam pl cumit a szájába, nem aludtam vele és nem vittem hordozókendőben - ettől még nem leszek rosszabb vagy jobb szülő, mint a többi.
"Tudom,hogy nagyon trágár vagyok,de mocskos mérges lettem,hogy végigolvastam."
Na akkor biztosan téged sem ütött az anyád gyerekkorodban, ugye, ha te felnőtt fejjel is ilyen értelmi színvonalon ragadtál meg.
Aha. A hordozókendőtől. Gondolom azért, mert közel lett volna hozzám testileg. Helyette 3 évig szoptattam. Ugyanazt a kötődést sikerült elérnem.
Egyébként én nem állítottam, hogy nem kötődik hozzám, vagy gyűlöl, annak ellenére sem, hogy a viselkedése valóban azt sugallja.
Megnyugtatásul közlöm, hogy a kérdésem kiírása óta eltelt időszak mondhatni gondtalan volt. A gyerekem sokat változott és ugyan nem tökéletes, de már nem sorolnám a rossz gyerekek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!