Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
 141/177 anonim ***** válasza:
40%
jol van,akkor ő verjen csak téged és tűrjed...
2011. szept. 2. 12:29
 142/177 anonim ***** válasza:
37%
Te annyira hülye vagy,hogy az már fáj....Ügyes vagy,pont,mint a cigányok,gyereket csinálni megy,de nevelni nem sikerül....És gratulálok az elveidhez,ami szerint te sosem ütnéd meg.Sokra mész vele.Tudom,hogy nagyon trágár vagyok,de mocskos mérges lettem,hogy végigolvastam.
2011. szept. 5. 10:00
 143/177 anonim ***** válasza:
34%
azért ez jó hogy a tényleg értelmes válaszok le vannak pontozva a semmitmondó hülyeségek meg 80%-ék fölött vannak...tisztelet néhány kivételnek.
2011. szept. 5. 10:12
 144/177 anonim ***** válasza:
20%
struccpolitika magyar módra...
2011. szept. 5. 10:14
 145/177 anonim ***** válasza:
61%

én se értem miért lettem lepontozva....

valyon amugy a gyerek kitöl látta h a verekedés megoldás?amit a gyerek megtesz azt az anya fél megtenni???egyre kamuszagubb a kérdés...

2011. szept. 5. 13:18
 146/177 A kérdező kommentje:

"Te annyira hülye vagy,hogy az már fáj...."

Ha nem tetszik a kérdés, ne válaszolj, de amíg én nem hülyézlek le, addig neked sincs jogod hozzá.

"Ügyes vagy,pont,mint a cigányok,gyereket csinálni megy,de nevelni nem sikerül...."

Fajgyűlölő vagy, amit inkább nem is minősítenék, de ha már épp a kisebbséget hoztad fel példának, azért megjegyzem, hogy a magatartásbeli problémákon kívül nincs nevelési problémám. A gyerekem értelmes, intelligens, kitűnő tanuló.

"És gratulálok az elveidhez,ami szerint te sosem ütnéd meg.Sokra mész vele."

Én megfogadtam, hogy soha nem ütöm meg a gyerekemet. Ugyanígy nem adtam pl cumit a szájába, nem aludtam vele és nem vittem hordozókendőben - ettől még nem leszek rosszabb vagy jobb szülő, mint a többi.

"Tudom,hogy nagyon trágár vagyok,de mocskos mérges lettem,hogy végigolvastam."

Na akkor biztosan téged sem ütött az anyád gyerekkorodban, ugye, ha te felnőtt fejjel is ilyen értelmi színvonalon ragadtál meg.

2011. szept. 5. 15:15
 147/177 A kérdező kommentje:
A válaszok pontozásához: Én azokat, akik válasz helyett kérdeztek, vagy csak támadtak, azokat lepontoztam, aki választ adott, azokat fel, kivétel a vallásos nevelést adó válaszadó.
2011. szept. 5. 15:17
 148/177 anonim ***** válasza:
24%
sok mindent megfogadtál,csak azt nem h neveled is azt a gyereket.....a hordozókendőről annyit h nem hordoztad,de ha tetted volna,lehet kialakult volna kettőtök között egy olya köteklék h nem gyülölne ennyire az a gyerek...
2011. szept. 5. 15:17
 149/177 A kérdező kommentje:

Aha. A hordozókendőtől. Gondolom azért, mert közel lett volna hozzám testileg. Helyette 3 évig szoptattam. Ugyanazt a kötődést sikerült elérnem.

Egyébként én nem állítottam, hogy nem kötődik hozzám, vagy gyűlöl, annak ellenére sem, hogy a viselkedése valóban azt sugallja.

Megnyugtatásul közlöm, hogy a kérdésem kiírása óta eltelt időszak mondhatni gondtalan volt. A gyerekem sokat változott és ugyan nem tökéletes, de már nem sorolnám a rossz gyerekek közé.

2011. szept. 5. 15:21
 150/177 anonim ***** válasza:
26%
Én vagyok a tízórás. Nem vagyok fajgyűlölő. Félcigány vagyok. Autista a gyerekem,mégis megneveltem.Tulajdonképpen miért kérdeztél,te nagyon okos lény? Nevetségesen kimért és diplomatikus vagy...Mi a kérdésed? Még azt sem tudod.És nem szégyenled magad,hogy ilyen kérdést írsz ki? Lehet hogy bunkó vagyok,de legalább jó anya...Bocsi...
2011. szept. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!