Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
 121/177 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudj, de a megszégyenítéssel csak mélyülne a szakadék a szülő és a gyerek között.
2011. aug. 27. 20:11
 122/177 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg ne haragudj, de te rontottad el, én biztos, hogy elsüllyednék még névtelenül is ilyet kiírni. Foglalkozz vele többet türelemmel.Hozd helyre a hibádat. Csináljatok sok programot, kirándulást. Az iskolában is a viselkedése miatt kiközösítik, és ezért ott is agresszív. Beszélgess vele sokat, kérdezd meg nem e akar barátokat stb., mert így egy se lesz neki.De ne beszélj hülyeségeket, neki ilyet meg főleg ne hangoztass, mert nem fog bízni benned.
2011. aug. 27. 20:15
 123/177 anonim ***** válasza:
100%

Én is biztos hogy ott hagynám a kupit a szoba közepén, főleg ha "csak" mi megyünk el valahová, nem pedig vendégek jönnek (bár asszem akkor is hagynám-attól függ ki jön).

És ha mondjuk az mondanád neki, hogy ha nem csinálsz rendet, akkor nincs tv, de ha megcsinálod időben, akkor kapsz egy túrórudit (nézhetsz tv-t 20 perccel tovább este, vagy valami jutalom, amit szeretne). ÉS ezeket a jutalmakat szépen csökkenteni. Nem csak a rendrakásban lehet bevezetni. Úgy hívják, hogy pozitív megerősítés. És persze neked emellett már kell a negatív szidás is, és nem szabad tovább tűrnöd, hogy verjen Téged. Gondolom ezt belátod...

Szerintem valahol légy egy kicsit lazább (rend, ruha kidobálása-ne csináld meg helyette), de sok mindenben muszáj következetesebbnek, szigorúbbnak lenned. És valami büntit kitalálni, mert sok olyan dolog van, amit már nem szabad tovább tűrnöd. Sok erőt és kitartást kívánok.

2011. aug. 27. 21:03
 124/177 anonim ***** válasza:
92%
Hát igen nevelés kérdése.Változtass mert egy idő után(kb 10év),komolyabban kapsz tőle.1-2 tockos nem árt,mertha felnő egy buta,normálatlan,agresszív stb nő lessz belőle,és akkor nézheted.Mert ha így viselkedik akkor mi lessz később????
2011. aug. 27. 22:08
 125/177 A kérdező kommentje:

Nem akarom megszégyeníteni, nem gondolom hogy az használna neki.

Tegnap beszélgettünk és mondtam neki, hogy ha ennyire rossz anyuka vagyok szerinte, hogy így kell velem viselkedni, hogy ordítani kell, meg ütni-verni, akkor menjünk, keressünk neki másikat. Nagyon meglepődött, elsírta magát és bocsánatot kért. A nem szófogadásra 10 perc egy helyben ülés lesz a büntetés -megkérdeztem, hogy ha neki lenne kisgyereke és nem fogadna szót, mit csinálna, az ültetés és a verés volt a válasz. Remélem használni fog...

2011. aug. 28. 07:18
 126/177 anonim ***** válasza:
69%

Azért 8 évesen már nem olyan kicsi és biztos, hogy látja, hogy ki tud borítani téged.

Szerintem sem ártana neki pár pofon, főleg amikor káromkodik.

Igazuk van azoknak, akik szerint nem neked kellene könyörögni a rendrakásért, miért te csinálod meg helyette? Ezzel nem érsz el semmit, már tapasztaltad.

Ha nem javul a helyzet, küldd el bentlakásos suliba, vagy minimum említsd meg neki a témát, lehet akkor rájön milyen jó dolga van melletted.

Egyébként "gratulálok" a sok szűklátókörű kommentelőnek, akik az anyát szidják, aki már ki van borulva, de az nem tűnik fek nekik, hogy mindent ő csinált eddig, az apa lelécelt...

2011. aug. 28. 11:18
 127/177 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám, hogy egy bentlakásos iskola segítene ezen...
2011. aug. 28. 11:25
 128/177 anonim ***** válasza:
71%

Ha jó az a suli, tanulhatna fegyelmet, tiszteletet, amiket írtál, azok alapján bőven ráférne.

Ha meg nem akarod, akkor is említsd meg neki, lehet észbekap, mert ő biztos nem akarna menni és jobban viselkedne.

De te vagy az anya, neked kell keményebben fellépni vele.

Amúgy úgy vettem észre, (bocs, ha nem így van), hogy akárki bármilyen tanácsot ad neked, te egyiket sem fogadod meg.

Pedig ez a helyzet a leírásod alapján nem jó.

2011. aug. 28. 11:47
 129/177 anonim ***** válasza:
82%
Küldje el bentlakásos suliba, hogy még jobban eltávolodjanak egymástól? Ez a lehető legrosszabb ötlet.
2011. aug. 28. 12:05
 130/177 anonim ***** válasza:
66%

12. 05!

Miért, szerinted most nincsenek eltávolodva egymástól?

Talán ha egy ideig nem laknának együtt, a lány ráébredne, hogy az anyukája mennyire szereti és mennyire hiányzik neki.

2011. aug. 28. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!