Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/177 A kérdező kommentje:
Nem hiperaktív, két pszichiáternek és egy pszichológusnak is az volt a véleménye, hogy csak kicsit akaratosabb mint az átlag
2011. aug. 27. 12:20
 72/177 anonim ***** válasza:
65%

azért írok, mert az élmény még friss. Nekünk tegnap volt egy nagyjelenet. (8F)

egy hülye műanyag ékszertartó doboz miatt, amit nem szerettem volna odaadni, két órás őrjöngést kreált. Csapkodta magát a földön, nekemrohant, kezelt emelt rám, elmondta, hogy buta vagyok, mert nincs főiskolám, hogy én ne menjek az ő szobájába, mert az az övé, hogy nem vagyok az anyja, hogy utál hogy gyűlöl. El akart menni, bezártam az ajtót. (Eddig többször megszökött néhány órára, és meguntam a keresgélést). Erre ki akart ugrani az ablakon. Nem volt magánál.

Az ilyet csak az tudja megérteni, aki átéli.

Kénytelen voltam hazahívni apát a munkahelyről. Ha ő nincs, nem tudom mi van...

Most büntin van, és ezt javaslom Neked is. Két nap nincs tv, számgép, édesség és szobafogság. És este nem aludhatott a papáéknál a sátorban.

Olyan, mint a kisbárány. Egy ideig, aztán újra kezdi. Nem merek a szomszédok szemébe nézni.

Néha azt hiszem, sose lesz már vége.

2011. aug. 27. 12:20
 73/177 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki nem támadott, hanem segíteni akart.
2011. aug. 27. 12:23
 74/177 anonim ***** válasza:
88%
Pesten van ez az Eleventeam csoport, problémás gyerekekkel foglalkozik. Én elvinném a gyerekemet. Nézd meg a honlapjukat is, jó.
2011. aug. 27. 12:26
 75/177 anonim ***** válasza:
88%

Mindenképpen közeledned kellene hozzá, de nem mint egy kis szörnyhöz, hanem mint egy kis felnőtthöz. Így nem mehet tovább. És a lepasszolás is jó ötlet, még ha csak 1-1 délutánra is. Az iskolában hogyan viselkedik a felnőttekkel? És a társaival?

Esetleg nevelési tanácsadó? Biztos van valaki, aki személyesen is tud segíteni.

Egyébként én az önkívületben őrjöngő gyermekem a zuhany alá tenném.

2011. aug. 27. 12:28
 76/177 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj, h sztem erről az ADHD-ról Mo-on még nem tudnak. Mikor Angliába költöztem, akkor láttam egy dokufilmet róla, de nem nagyon értettem akkor még. Próbáltam keresni a wiki-n, de csak az angol változata volt. A magyar változat kb fél éve van meg a wiki-n, így nem gondolom, h akár az orvosok is sokat foglalkoznának vele.

Nekem a második pszichológusomnál nem csak az volt a szerencsém, h nyitott voltam a gyógymódra, de ő is sokkal fiatalabb volt, mint az előző orvosom. Akkor került ki az egyetemről és szívesen alkalmazott olyan eljárásokat, amikről én álmodni sem mertem, h segíthet.

Persze én Pestre jártam orvoshoz. gondolom Bács-Kiskunban elég rossz lehet a felhozatal pályakezdő, lelekes orvosokból.

Nem tudok mást ajánlani sajnos. Az a baj, h ha most ilyen, akkor rossz elképzelni, milyen lesz kamasz korában.

2011. aug. 27. 12:31
 77/177 A kérdező kommentje:
Járunk nevelési tanácsadóba -iskolai utasításra- és gyerekpszichiáterhez is. Közösségben is hasonlóan viselkedik, bár ott azért nem annyira durván. Zavarja a társait -beszél, sétál az órán- de a tanulmányi eredményeivel nincs gond, nagyon jól tanul. A kisebb gyerekekkel nagyon jól elvan, gondoskodó, kedves velük, a saját korosztályával nem tud együtt játszani - kiabálós, lökdösös, kapj-el játék, amit játszik velük.
2011. aug. 27. 12:32
 78/177 A kérdező kommentje:
Nincs ADHD-ja. Még csak nem is hiperaktív, nem felel meg a kritériumoknak. Én is abban "reménykedtem", mert legalább akkor tudnám, hogy nem direkt csinálja. Nagyon okos gyerek, a pszichológus és a pszichiáter szerint túl okos, azért csinálja mindezt, hogy fel hívja magára a figyelmet. De enélkül is figyelve van rá, nem értem miért csinálja mégis
2011. aug. 27. 12:34
 79/177 anonim ***** válasza:
84%
Én is ilyen kezelhetetlen voltam, aztán felsőben megváltozott. Végig kitűnő tanuló voltam, de a magatartásom alsóban iszonyat volt. Gondolom mivel nincs apuka, egyedül neveled neked sincs rá sok időd. Próbálj meg valakit, aki fiatal segítségnek hívni.
2011. aug. 27. 12:36
 80/177 A kérdező kommentje:
Minden gyerek rossz. De nem minden gyerek mondja az anyjának, hogy dögölj meg, gyűlöllek, az Isten b+, kva anyád, stb és nem mind üti meg...
2011. aug. 27. 12:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!