Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?
azért írok, mert az élmény még friss. Nekünk tegnap volt egy nagyjelenet. (8F)
egy hülye műanyag ékszertartó doboz miatt, amit nem szerettem volna odaadni, két órás őrjöngést kreált. Csapkodta magát a földön, nekemrohant, kezelt emelt rám, elmondta, hogy buta vagyok, mert nincs főiskolám, hogy én ne menjek az ő szobájába, mert az az övé, hogy nem vagyok az anyja, hogy utál hogy gyűlöl. El akart menni, bezártam az ajtót. (Eddig többször megszökött néhány órára, és meguntam a keresgélést). Erre ki akart ugrani az ablakon. Nem volt magánál.
Az ilyet csak az tudja megérteni, aki átéli.
Kénytelen voltam hazahívni apát a munkahelyről. Ha ő nincs, nem tudom mi van...
Most büntin van, és ezt javaslom Neked is. Két nap nincs tv, számgép, édesség és szobafogság. És este nem aludhatott a papáéknál a sátorban.
Olyan, mint a kisbárány. Egy ideig, aztán újra kezdi. Nem merek a szomszédok szemébe nézni.
Néha azt hiszem, sose lesz már vége.
Mindenképpen közeledned kellene hozzá, de nem mint egy kis szörnyhöz, hanem mint egy kis felnőtthöz. Így nem mehet tovább. És a lepasszolás is jó ötlet, még ha csak 1-1 délutánra is. Az iskolában hogyan viselkedik a felnőttekkel? És a társaival?
Esetleg nevelési tanácsadó? Biztos van valaki, aki személyesen is tud segíteni.
Egyébként én az önkívületben őrjöngő gyermekem a zuhany alá tenném.
Az a baj, h sztem erről az ADHD-ról Mo-on még nem tudnak. Mikor Angliába költöztem, akkor láttam egy dokufilmet róla, de nem nagyon értettem akkor még. Próbáltam keresni a wiki-n, de csak az angol változata volt. A magyar változat kb fél éve van meg a wiki-n, így nem gondolom, h akár az orvosok is sokat foglalkoznának vele.
Nekem a második pszichológusomnál nem csak az volt a szerencsém, h nyitott voltam a gyógymódra, de ő is sokkal fiatalabb volt, mint az előző orvosom. Akkor került ki az egyetemről és szívesen alkalmazott olyan eljárásokat, amikről én álmodni sem mertem, h segíthet.
Persze én Pestre jártam orvoshoz. gondolom Bács-Kiskunban elég rossz lehet a felhozatal pályakezdő, lelekes orvosokból.
Nem tudok mást ajánlani sajnos. Az a baj, h ha most ilyen, akkor rossz elképzelni, milyen lesz kamasz korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!