Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám örökbe adni a 8...

Hogyan tudnám örökbe adni a 8 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/177 Tinker Bell ***** válasza:
86%
A gyereknevelés arról szól, hogy kiborulsz, aztán boldog vagy, kiborulsz és így tovább. Egyértelmű, hogy a te hibád, hogy 8 évesen még ilyeneket csinál. Viszont ha ennyire kezelhetetlen (állításod szerint) akkor szakember bevonásával meg lehet oldani! Először magadban kellene körülnézni, nem rögtön kidobni szerencsétlent a kukába!
2011. aug. 27. 11:53
 32/177 anonim ***** válasza:
86%

ma 11:50 vagyok, bocsi, amikor elküldtem, még nem láttam, hogy írtál.

Azt hiszem, ez így már tényleg sok. Nem emlékszem rá, hogy én vagy bátyám ilyet tettünk volna, pedig mi sem voltunk az "anyák álma" típus... Szerintem el kéne vinned egy szakértőhöz, és próbálj meg nagyon türelmes lenni. Esetleg menj el pszichológushoz, ha nagyon ki vagy idegileg. Tudom, hogy nehéz, de kitartás! :)

2011. aug. 27. 11:54
 33/177 A kérdező kommentje:
Nem nyolc év a szavatossága. Sosem volt könnyen kezelhető, mindig problémás volt. Jártunk pszichológushoz, pszichiáterhez - mindketten. Nem tudok már mit kitalálni
 34/177 anonim ***** válasza:
62%

Én nem ítélkezem, csak szeretnék segíteni, hogy elkerülhesd az "örökbeadást"...

Apukával mi van? Írtad, hogy ha felkötöd magad, árvaházba kerül. Ezek szerint ő nem él veletek? Van láthatás? Nem lehet, hogy ő beszéli tele a gyerek fejét, ami miatt "utál, gyűlöl"?

Bárki bármit mond, nekem te kimondottan értelmesnek és jólelkűnek tűnsz, és főleg elkeseredettnek, nem tudom elképzelni, mit kellett volna tenned ahhoz, hogy egy NYOLC éves ilyet csináljon... Minimum alkoholistának lenni és ütni-verni, de ez gondolom nem áll fent. Valami más oka lehet.

35/177 anonim ***** válasza:
75%
11:53: miből gondolod, hogy nem lesz neki jobb, ha nem az anyával van? Itt nem magára gondol a kérdező, de ezt nem láthatod, mert te is egy elvakult ember vagy, aki nem látja, hogy ezzel csak jót tesz a gyereknek is....
 36/177 anonim ***** válasza:
29%
Pszichológus. Hányszor mondjam még?
 37/177 anonim ***** válasza:
68%

Én már 16 éve kiakasztom a szüleimet naponta minimum 1x, de az életben nem jutna eszükbe, hogy örökbe adjanak. Talán jobb is lenne neki.

És ha neki az a szórakozás, hogy kirángatja a ruhákat és azokon ugrál, akkor valami rohadt nagy baj van a nevelésével.

Talán ordibálás helyett csináljatok közös programokat. Nem az a fontos, hogy mindent megkap-e, hanem, hogy mennyi időt töltesz vele. (A vele alatt nem azt értem, hogy vele vagy, és figyeled, hogy mi lesz a következő hülyesége).

2011. aug. 27. 11:56
 38/177 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hgy abban gyökeredzik a probléma, hogy egyáltalán nem volt mellette apa, és ez hiányzik neki nagyon...
 39/177 anonim ***** válasza:
78%
Ja, szóval voltatok, értem.
 40/177 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a fiam tegnapelőtt a gázcsappal szórakozott, és azt szagolgatta, hogy szerinte milyen jó illata van. Az apja remegett az idegtől, és ha nem állitom le, kitekeri a nyakát. Megértem, mert ha nem figyelünk fel rá, nagyobb baj is lehetett volna belőle. Kapott tőlem két tockost, és elmagyaráztam neki, hogy ezt azért nem kellene. Aztán sokkterápiaként a számitógép elé vittem, és kicsit sokkoló képeket mutattam neki olyan emberekről, akik hasonló dolgokban haltak meg, vagy éppen éltek túl. Azt hiszem, hatott, azóta a gáz közelébe sem megy.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!