Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el édesanyámnak...

Hogyan mondjam el édesanyámnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos annak ellenére, hogy nagyon jó a kapcsolatom az édesanyámmal, és egyben a legjobb barátnőm is, a gyerek téma úgymond tabu.

Tudom, hogy ha elmondom neki, hogy terhes vagyok az első dolog amit mondani fogy, hogy el kell vetetnem és én abba belehalok, mert mindig is akartam gyereket ( egy betegségem miatt a doktorok már kiskorom óta azt mondták, hogy nem igazán lehet gyerekem).

Ráadásul nem is felelőtlenül, csak úgy estem teherbe. A párommal már 3 éve együtt vagyunk (igaz 8 évvel idősebb, mint én), van 1 kis közös házunk, meg minden. Nem vagyunk milliomosok, de jól élünk és jövő márciusra meglesz az esküvő is.

Én most még a szüleimnél lakom (mert a párom augusztus végéig távol kell dolgozzon).

Tudom, hogy már nagykorú vagyok (22) és gyakorlatilag nem kötelezhet anyum, hogy elvetessem a babát, de akkor is a természetéből adódóan tudom, hogy találna egy megoldást erre. Merthogy a minap elbeszélgettem vele általánosságban erről a témáról, és kijelentette, hogy ha én házasság előtt teherbe esnék, úgy hogy senki se tudja(még a párom se) elvinne 1 nőgyógyászhoz és elvetetné.

Mit tegyek? NAgyon félek.

2011. júl. 21. 10:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 A kérdező kommentje:

Egyelőre minden rendben.

Végül meg tudtam úgy oldani, hogy minél kevesebbet legyek otthon anélkül, hogy gyanús legyen.

Anyúmnak még nem mondtam el, mert a párom csak e hónap 28-án tud hazajönni (amúgy neki elmondtam telefonon, és rettentően boldog), és csak ezek után mondjuk el anyunak.

2011. aug. 12. 11:47
 92/96 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy minden rendben. Szorítok, hogy ezek után se legyen semmi gond. :-)
2011. aug. 12. 22:20
 93/96 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta veletek? Minden rendben?
2011. okt. 9. 22:42
 94/96 A kérdező kommentje:

Igen, szerencsére minden rendben, de nem volt könnyű elmondani anyumnak.

De szerencsére a testvérem "kitanított" és a párom is 100% mellettem áll.

2011. okt. 11. 10:39
 95/96 anonim ***** válasza:
Akkor sok boldogságot! :)
2011. okt. 11. 10:39
 96/96 anonim ***** válasza:
Boldog babavárást! :)
2011. okt. 11. 17:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!