Lefeküdtem a főnökömmel! Hogyan tovább? Terhes vagyok (bővebben lent. )
Nyári gyakorlaton vagyok egy cégnél. Volt egy buli a dolgozók között, kicsit többet ittunk a főnökömmel a kelleténél, és hát megtörtént a dolog. Nagyon bejön nekem a férfi, és én is neki. De van 2 bibi. Terherbe estem. A baba tuti hogy a pasié mert mással nem voltam már több hónapja. A másik, van menyasszonya a pasinak. :S Nem tudom hogy el e mondtam neki hogy babát várok Tőle, ezzel tönkretenném e a kapcsolatukat, vagy otthagyná értem és a babáért a menyasszonyát?! Nem tudom mi tévő legyek :S
20/L
Még nem voltam orvosnál.
Aztóta már 3x szeretkeztünk :( csak tudnám miért vagyok ilyen hülye és szerelmes :S
1. Nagyot vétkeztél, hogy nem védekeztél. Arról nem alkotok véleményt, hogy lefeküdtél vele, mert a pasi ezerszer hibás ebben, hiszen menyasszonya van...
2. De ez már a múlté. A tény, hogy van egy gyermek a pocidban.
3. A Főnököd nem hagyja ott az aráját, ha megtenné, úgysem lenne boldog veled soha, mindig is azt éreznéd, hogy a gyerek miatt van vele. Előbb-utóbb terhes lenne ez a kapcsolat.
4. Vagy megtartod, vagy elveteted. 20 évesen, stabil kapcsolat nélkül megszülni egy gyereket nagy naivitás. Anyagilag sem fogod bírni és kinek kellesz majd egy gyerekkel a nyakadon később?
5. Végül csak egy élet van fejlődőben benned.
Nehéz kérdés, de azt tudnod kell, ha megtartod, csak saját magadra számíthatsz.
A döntés nálad van.
Szüleid biztosan nagyon büszkék lesznek rád!!!!!!!!
Gondolom még nem tudják......
és a többi alkalommal legalább védekeztetek????
A szerelem nem egyenlő azzal, hogy felelőtlennek is kell lenned!!!!!!
Persze mindenáron gyereket akartam szülni 20 évesen a főnökömtől... igen.....
Nem tudják...
Pattanj le a gépről és SOS hívd fel mi van!!!!
Ne szarakodj már.
Nem támogatom de ha el is vetetitek azt sem lehet bármeddig.12.hét
Még mindig várom hogy kiderül hogy kamu.
Kb 1 hónapja voltatok együtt, abból az összegabalyodásból lehet a terhesség, azt írtad.
Mikor csináltál tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!