Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a főnökömmel!...

Lefeküdtem a főnökömmel! Hogyan tovább? Terhes vagyok (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Nyári gyakorlaton vagyok egy cégnél. Volt egy buli a dolgozók között, kicsit többet ittunk a főnökömmel a kelleténél, és hát megtörtént a dolog. Nagyon bejön nekem a férfi, és én is neki. De van 2 bibi. Terherbe estem. A baba tuti hogy a pasié mert mással nem voltam már több hónapja. A másik, van menyasszonya a pasinak. :S Nem tudom hogy el e mondtam neki hogy babát várok Tőle, ezzel tönkretenném e a kapcsolatukat, vagy otthagyná értem és a babáért a menyasszonyát?! Nem tudom mi tévő legyek :S

20/L

2011. júl. 15. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/209 A kérdező kommentje:
Megtörtént... ha most itt lemondotok attól nem fog változni semmi :( normális válaszokat kérek
2011. júl. 15. 15:29
 12/209 anonim ***** válasza:
60%

Mi tévő legyél?????? Tőlünk vársz csodát????!!!!!!!

Elárulnád nekem, hogy miért nem védekeztetetek? (a részegség nem ok erre)

Teljes szívembős sajnálom a szegény gyereket, hogy ilyen szülei lesznek!

...és most jól felhúztam magam.......

13/209 anonim válasza:
82%
ez gáz
 14/209 A kérdező kommentje:
32 éves
 15/209 anonim ***** válasza:
26%
Írj privibe, ha gondolod
2011. júl. 15. 15:30
 16/209 anonim ***** válasza:
39%
áruld már el, MIÉRT nem védekeztél??????
2011. júl. 15. 15:30
 17/209 anonim ***** válasza:
55%

azért az a tudnák az beütött...

érdekes, arra volt eszed, h széttedd neki a lábad, de gumit húzni már nem volt kedv?

jelen helyzetben abortuszpártivá avanzsálok. lehet, h anyád is jobbat tett volna a világgal, ha anno ő is az lett volna...

2011. júl. 15. 15:31
 18/209 A kérdező kommentje:
Nemtudom :( elfelejtettünk :S abban a pillanatban nem is gondoltam arra :S
2011. júl. 15. 15:31
 19/209 anonim ***** válasza:
59%

Jó, de akkor inkább adja már örökbe.

[link]

2011. júl. 15. 15:32
 20/209 anonim ***** válasza:
80%

Nyári gyakorlaton vagy. Vagyis jössz és mégy. Jó kis futó kaland voltán az átmeneti főnöködnek. Persze, hogy bejössz neki. De csak ennyi!

Ha most elmondod neki a szitut, a legvalószínűbb, hogy igyekszik mielőbb megszabadulni tőled, legalábbis megpróbál akár másik munkakörbe, másik osztályra, másik irodába átpakolni, hogy napközben ne is lásson.

És még az is valószínű, hogy megkérdőjelezi az apaságot, hiszen ha őneki egyből feküdtél, miért ne gondolhatná joggal azt, hogy másnak is ugyanolyan szolgálatkész szoktál lenni.

Persze a babáról beszélni kell vele, el kell dönteni, hogy mi legyen az ő sorsa. Tudnod kell, hogy ha megszületik, miből fogod eltartani, kire fogsz tudni támaszkodni a nevelése során. (Azt nem hiszem, hogy a főnököd ebben partner lesz)

2011. júl. 15. 15:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!