Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 Férjes asszonyként lefeküdtem a Kínai főnökömmel, tök jó volt vele a szex, bár az elején ebben kételkedtem mert hát kb 8-10 cm farka volt mereven, nagyon jó volt vele a szex Ti is kipróbálnátok e ha lehetőségtek lenne rá?
Nem. Nem vagyok rasszista, nincsenek előítéleteim, de engem az ilyen sárgák, barnák, feketék nagyon taszítanak szexuálisan. Nem tudom, hogy miért, de ez van.
21/L
valami minifarkú pasi vagy aki próbálja népszerűbbé tenni a kicsi péniszt?:D
egyébként nem próbálnám ki ha férjem lenne... meg egyébknt sem kínaival, nem tudom miért pedig én sem vagyok rasszista. de őkvalahogy...olyna egyformák:D
én is utálom a kínaikat, de amikor náluk dolgoztam minden nap, egy idő múlva a boltvezető srácon fantáziáltam és örültem volna, ha néha félre hív segíteni....
kár hogy a munkahelyi szex tiltott dolog.
de mindezt csak akkor, ha nincs senkim!!!
mert mindenki azt kapja amit ad. nem vetted még észre? akkor figyelj....
Utolsó mocskos tetves ribanc vagy. Remélem összeszedtél valami trópusi fertőzést, amibe bele döglesz, a férjed meg rájön és kirúg a p*csába.
Komolyan ez már a vég kezdete: eddig cigány olaszok/spanyolok/görögök, meg négerek kellettek a nőknek, most meg már kínai. Komolyan lassan már kezdtem hátránynak érezni, hogy fehér vagyok.
Mi vagyunk a tisztességtelenek? :D Szánalmas vagy, szerintem ne égesd itt magad.
Nem gondolod, hogy inkább az tisztességtelenség, hogy megcsalod a férjed? Bár ha ennyire elfogadható a kapcsolatotokban... bocsánat, házasságotokban... hogy félre-félre keféltek, akkor elnézést. Semmivel sem vagy jobb, mint az útszéliek, megnyugodhatsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!