Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 Férjes asszonyként lefeküdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 Férjes asszonyként lefeküdtem a Kínai főnökömmel, tök jó volt vele a szex, bár az elején ebben kételkedtem mert hát kb 8-10 cm farka volt mereven, nagyon jó volt vele a szex Ti is kipróbálnátok e ha lehetőségtek lenne rá?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
látom még büszke is vagy rá te mocskos k.urva.nem is azon parázol h mi lesz ha megtudja a férjed,vagy nem ám bűntudatrod lenne vagy valami.nem te inkább azon izélsz h más is lefeküdne e egy ilyen pasival.hát gratulálok.ótvaros r.ibanc.
2011. febr. 27. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Jézusom még büszke is rá...én 23éves leszek,és több mint 4 éve vagyok a barátommal és képzeld még sose csaltam meg,pedig még nem is vagyunk házasok!!tudod a tisztességtelen kis tini mindközülünk te vagy!!még egy kapcsolatra sem értél meg,nem hogy házasságra!Kár az ujjadra a drága gyűrű..vagy lelkisérült vagy,vagy pedig egy utolsó rib@nc..sürgősen vzsgáltasd ki magad,de az utóbbira sajna nincs orvosság.Egyébként gratulálok hogy te is beálltál a sorba.hányas sorszámot kaptad nála?227?XD
2011. febr. 27. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:

szegény férjed sajnálom, hogy nem is tudja micsod mocskos, rib@nc a felesége

egyébként már tényleg egyre betegebb ez az ország, én is kezdek szenvedni lelkileg, mert látom, hogy vagy néger a menő vagy cigány vagy ázsiai

mi lesz velünk normális, fehér, magyar pasikkal?!

:(

így is kínoz most is, hogy senkinek sem kellek

2012. jan. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!