Nagy hülyeséget csináltam? Lefeküdtem a sógorommal. Nem tudom miért csak a helyzet adta. Mit csináljak? Elmondjam a férjemnek? Vagy titokban tartsam? Megbántam
Ha már így összehoztátok, akkor inkább tőled tudja meg!
Nem tudod titokban tartani, a sógor egyszer elszólja magát.... ne így legyen, ne alázd meg jobban a férjed.
Szerintem megérdemel annyit a férjed, hogy elmondd neki az igazat. Aztán pedig döntsön ő, a legjobb belátása szerint.
Te pedig szégyelld össze magad!
Szánalmas vagy,meg egy nagy r*banc,már ne is haragudj!
Igen mondd el, szegény férjednek elég nagy csapás lesz hogy ilyen testvére van és ilyen "szerető felesége" de legalább megtudja milyen vagy és megszabadul tőled(remélem)!
Te nem gondolsz abba bele hogy mit tettél ráadásul a saját testvérével?
És még azt kérdezed nagy hülyeséget csináltál e?Áhh nem ez a világ legtermészetesebb dolga!
:S
Arra is kíváncsi lennék mi az a helyzet ami ilyet ad?
Van egy szép magyar mondás: "hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta rókát..." Ha nem mondod el neki, évekig gyötörni fog a bűntudat.
És az lesz csak a ciki, ha a sógorod 1x elszólja magát...
inkább tőled tudja meg....De tedd hozzá, hogy nagyon megbántad és ha tehetnéd visszaforgatnád az időt...
Ha szerencséd van, megbocsát. Ha nem, akkor pedig vállalnod kell a felelősséget a döntésedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!