Hogy segítsek a nővéremnek? Félek, h hülyeséget csinál.
Nővérem 25 éves és (lány vagyok) 19 éves leszek. A nővérem Pesten él, jobb megélhetés reményében költözött fel kb 3 és fél éve. Én még tanulok, vidéken élek a szüleimmel.
A nővérem egész jól keresett még 1-2 évig Pesten, pincérkedik, de mostanában már nagyon nem éri meg neki a napi 12 óra vagy 10 óra munka jóval kevesebb pénzért. Tudom, sokan vannak most ilyen helyzetben, mint ő. Próbál más munkát találni, de csak vendéglátói képzettsége van :(
Most pedig jelentkezett a barátjával a való világ 5-be...
Nagyon nem tartom jó ötletnek, ezt ő is tudja. De h beszéljem le róla? Vagy mit csináljak, nem akarom, h elcsessze az életét.
SEGÍTSETEK KÉRLEK
A VV-vel nem cseszed el az életed...előtte mindenki akkora suttyó volt mint a nővéred, és nézz rájuk most...
Ettől függetlenül én is egy állatkertnek tartom a vv-t.
"A VV-vel nem cseszed el az életed...előtte mindenki akkora suttyó volt mint a nővéred, és nézz rájuk most...
Ettől függetlenül én is egy állatkertnek tartom a vv-t."
Egyetértek!
Ne aggódj, tényleg igazuk van az előttem szólóknak!
Ha nincs valami megbotránkoztató múltja vagy jelenlegi munkája akkor nem kerül be. Egyébként is ismeretség alapján kerülnek be sok-sok protekcióval! Ha ezek nincsenek meg a testvérednek akkor semmi esélye. Sosem arról szólt mint amit valójában meghirdettek!
Tudod a médiának ezek kellenek, amin lehet csámcsogni aztán eltúlozni..!:S
És mennyi az esély h bekerül? Ha nincs olyan kapcsolata, v nem tévézett előtte akkor nincs esély.
Pl tudtad h olivér a viván vezette a megwatt című műsort, Éva volt már ilyen showba. Meg oda nyilván úgy válogatnak embereket h mit néz nép?
És kire kíváncsi a nép??? Hát a hülyékre akik buták és azt sem tudják h mikor volt a II. világháború.
Nővéred nem lesz vv lakó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!