Mit vegyek a nővéremnek születésnapjára? 13/L
Bizsu,kistáska,körömlakk
Könyv,cd.
Készíts neki valamit:gyöngyfűzés, üvegfestés,szalvétatechnika,ékszerdoboz,kulcstartó.
Ahogy az előző is mondta valami finom (nagylányos) parfüm ami az egyéniségéhez illik. Sajnos ez picit költséges :S
Vagy egy olyan fotóalbum amit te készítettél/díszítettél és egy-egy kiragadott kép az életéből és mindhez egy kis megjegyzés és esetleg csipetnyi humor és rajzocska :)
Ilyet csináltam apukámnak, de hidd el ilyesminek mindenki örül, és nem is annyira drága (max. 1500-2000 Ft)
Vagy csinálhatsz neki verses könyvet/füzetet... Összegyűjtöd a kedvenc költeményeit, esetleg illusztrálod némelyiket és voilá. Ha nagyon ügyes vagy még írhatsz hozzá néhány sort saját buksiból :)
13L
Én a 18-at töltöm lassan, de kb 15 éves korom óta táskamániám van, ha ő is szereti a táskákat annak biztos fog örülni! Én mindig örülök neki!:) Vagy valami pipere cuccnak,vagy ékszernek, pl. egy medál a nyakláncára(ha van neki) vagy egy szép ezüst karkötő, azok nem drágák!Esetleg ha saját magad szeretnéd készíteni akkor fűzhetsz egy szép karkötőt, vagy a fotóalbum is jó ötlet,azt írták már előttem!:)
Remélem segítettem!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat/ötleteket.
Aranyosak vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!