A nővérem, hülyeséget csinál. Nem tudom lebeszélni. Sikerülni fog neki?
Ketten vagyunk testvérek. A nővérem felköltözött Pestre, barátjával él együtt. Kitalálták, h jelentkeznek a Való Világba. Gondoltam nem lesz belőle semmi, de behívták őket egy castingra. Azt mondták, h van ismerősük az RTL-nél, aki a beválogatással foglalkozik...és h segít nekik.
Nem szeretném, h bekerüljenek, nem odavalók és a szüleim is készen vannak tőle. Mit tegyek? 19/L
Az ő dolga. Te meg ne aggódj, minden celeb-csoda három napig tart, ha be is kerül, ahogy kijön, onnantól nem sokkal a kutya se fog emlékezni rá, meg rátok sem lesz kíváncsi senki.
Nekem nagyanyám jön ezzel, hogy költözzek be milyen jó lesz. Jól járok majd pénzügyileg, majd meglátom. Olyan kis buta szegény, de azért szeretem. :)
Én havi 100 milláért se mennék be...Havi 1 milliárdért elgondolkodtató, de milyen ára van? És ott mindenki belelát a seggembe? Fujjj!
Mondd el nekik lehet, hogy nem vetíti le a Tv minden mozzanatukat, de a videón ugyanúgy megvan minden...
22/N
Vmit csak tudnék tenni... VMIT MUSZÁJ TENNEM!!!!!
Azt is hallottam, h elsőre megvannak, h kik kerülnek be és forgatókönyv alapján megy az egész. Meg, h a beválogatott emberek már ismert személyek.
Hát, két dolgot tehetsz:
A) Minden erőddel azon leszel, hogy lebeszéld róla őket.
B) Megpróbálsz neki örülni, és támogatod őket, ahogy egy jó testvérnek kell.
Ha az A-t választod; megértem. Ebben az esetben, villámgyorsan beszéld le őket erről, próbálj meg minél több ellenérvet felsorakoztatni, hogy miért ne tegyék. Mondhatod nekik, hogy nem is biztos, hogy megnyernék, és ha így is történne, a népszerűségnek (celebségnek) rengeteg hátránya van.
Ha a B-t választod; nem hiszem, hogy ezt választod :D, de ha így is lenne, akkor jó testvér vagy. ;) Viszont, ha lebeszéled róla őket még jobb! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!